Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии
Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии
Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии
Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии
Тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ALC-1 комплект + 50 броя мундщук + резервни алкални батерии
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG38787
Артикулен номер: A005
Марка: Alcoscan
Произход: Южна Корея
Характеристика:

AlcoScan®™ ALС-1 - Професионален тестер за алкохол в кръвта от висок клас с CE/TUV-Сертификат (TUV Certificate № E8N121055975028, Œ mark 10-10-2012),

ALС-1 притежава електрохимичен сензорен модул, осигуряващ много висока точност и стабилност на резултата - модел изцяло създаден за бизнес приложения!

ALC-1 е една от последните разработки на производителя, със задачата да бъде апарат от висок клас с достъпна цена, лесна и евтина поддръжка.

Технически параметри:

Електрохимичен сензорен модул (това е висок клас измервателен елемент), който може да бъде както калибриран, така и подменян при нужда. Сменяемият сензорен модул е разработка единствено на SENTECH Korea Corp и с това се постига алкохолтестерът да бъде "вечен"! Сензорният модул се предлага заводски калибриран и заводски опакован, смяната му става за секунди от ползвателя без за това да са необходими инструменти и квалификация.

Точността на ALC-1 с електрохимичeн сензорен модул e +- 0,05‰ (промила) отнесена за измерена стойност 1,0‰.

ALC-1 измерва алкохолно съдържание до 4,0‰.

На практика с ALC-1 може да бъдете сигурни, че с минимална инвестиция получавате професионална точност и стабилност на резултата спрямо влиянието на околни фактори като температура, влага и замърсявания.

Иновация при ALC-1 е наличието на вграден накрайник за вдишване, който да се използва като мундщук, когато тестера е за лични цели и в него да се поставят индивидуални мундщуци при използване за фирмени нужди. Накрайникът може да се изважда и прибира с помощта на палец, разположен в горната част на тестера.

ALC-1 използва стандартни мундщуци модел МР1000, познати от повечето модели на SENTECH Korea Corp. В комплекта на апарата получавате 55 броя индивидуален мундщук (5 в опаковката на уреда и 50 допълнително от нас).

ALC-1 притежава стилен и функционален дизайн, постигнат с използването на качествени материали (удароустойчива пластмаса и алуминий).

Размерите са 124мм X 56мм X 14мм, а теглото е само 115 грама с включени батерии.

ALC-1 използва 2 броя алкални батерии 1,5V размер АА, осигуряващи дълъг експлоатационен живот и налични навсякъде на пазара при нужда от последваща смяна.

Комплектът на ALC-1 освен тестер, окомплектован с електрохимичен сензор, включва пластмасов куфар за съхранение, мек калъф за съхранение, 2 броя алкални батерии и 55 броя сменяеми индивидуални многократни накрайници (мундщуци). На практика с покупката на комплекта имате всичко необходимо за работа - не е необходимо да закупувате нищо допълнително!

Цените на допълнителни мундщуци (извън включените в комплекта) може да намерите в категорията "Консумативи и аксесоари за дрегери за алкохол";

Цената на един брой сензорен модул за последваща смяна при необходимост е 108.00 лв с ДДС;

Цената на сервизната процедура за калибриране на ALC-1 е 72.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 6-12 месеца експлоатация;На склад Безплатна доставка
38400 лв.
с вкл. ДДС