Всяка една машина

Ръчна пръскачка/пулверизатор GARDENA Comfort /1,25 л./ - Цена - Продажба

Над 36,743 машини в каталога!
Обади се сега
0877 / 174 457
Ръчна пръскачка/пулверизатор GARDENA Comfort /1,25 л./
Ръчна пръскачка/пулверизатор GARDENA Comfort /1,25 л./

Видео

Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG11720
Артикулен номер: 00814-20
Марка: Gardena
Доставка: На склад
Произход: Германия
Характеристика:
Ръчната пръскачка GARDENA Comfort има вместимост от 1,25 л и е идеална за универсална употреба в градината и дома. За разлика от пулверизаторите, в пръскачката трябва да се създаде налягане и тогава само с едно натискане на бутон растенията могат да бъдат полети без усилие. Ръчната пръскачка Comfort е изключително удобна: ергономичната ръкохватка за помпане и носене, а така също и вграденият амортизатор, осигуряват оптимално поглъщане на сътресенията по време на помпане. Конструирана е за максимално налягане от 3 бара и е снабдена с предпазен клапан, който изпуска налягането, когато е нужно. Индикаторът за нивото показва зареденото количество, без да има нужда да се отваря резервоарът. Разпръсквачът е напълно регулируем от плътна струя до фина мъгла и може да се наглася индивидуално. Практичният филтър на смукателната тръба предпазва от запушване на дюзата.

Индикаторът за нивото дава ясна представа - Индикаторът на нивото показва колко течност остава в резервоара, без да трябва да отваряте пулверизатора.

Ергономичност - Ергономично оформената дръжка за помпане и носене на пръскачката Comfort лежи перфектно в ръката и позволява удобна работа.

Голям отвор за пълнене - Големият отвор за пълнене улеснява пълненето и почистването на пръскачката Comfort, както и смесването на течности.

Амортизатор в ръкохватката - Вграденият в ръкохватката амортизатор осигурява оптимално поглъщане на сътресенията и в резултат на това - най-голямо удобство.

Ръчна пръскачка/пулверизатор GARDENA Comfort /1,25 л./

Технически параметри:

  • Обем     1,25 л
  • Налягане     3 бар
  • Макс. разрешена оперативна температура     40 ° C
  • Индикатор на нивото    
  • Голям отвор за пълнене    
  • Предпазен клапан    
  • Разпръскваща дюза     Пластмаса