0876 / 170 044
Всяка една машина

Пулверизатор GARDENA Premium /1 л./ - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Пулверизатор GARDENA Premium /1 л./
Пулверизатор GARDENA Premium /1 л./
Пулверизатор GARDENA Premium /1 л./
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG11719
Артикулен номер: 00806-20
Марка: Gardena
Характеристика:
GARDENA Premium е универсален пулверизатор за употреба на закрито и има вместимост от 1 литър. С добавена дюза от неръждаема стомана и о-пръстен от неръждаема стомана, изработен само от висококачествени и съвременни материали. Контейнерът в тъмен цвят отговаря на изискванията за елегантен вид - всичко това прави пулверизатора Premium идеален за употреба във вашия дом. Пулверизаторът Premium, със своята ултра-фина мъгла, е идеален за грижовно овлажняване на чувствителни растения. Освен това се използва лесно и удобно: благодарение на ергономично оформената ръкохватка пулверизаторът Premium лежи перфектно в ръката; дюзата е изцяло регулируема от плътна струя до фина мъгла. В допълнение, големият отвор за пълнене улеснява пълненето от кран. Практичният филтър на смукателната тръба предпазва от запушване на дюзата. Пулверизаторът също така има индикатор за нивото, който лесно може да се отчита, без да се отваря резервоарът.

Ултра-лека разпръсквана мъгла - Дюзата може да се регулира до ултра-фина мъгла, с което е възможно нежно поливане на чувствителни растения у дома.

Ергономично оформена ръкохватка - С ергономично оформената ръкохватка пулверизаторът Premium лежи перфектно в ръката и позволява удобна работа.

Голям отвор за пълнене - Големият отвор за пълнене прави зареждането на пулверизатора Premium лесно - просто го задръжте право под крана.

Индикаторът за нивото дава ясна представа - Индикаторът за нивото показва кога пулверизаторът трябва да се напълни отново, без да се налага да бъде отварян.

С акцент върху дизайна - В допълнение към функционалните му качества пулверизаторът Premium блести с елегантния си дизайн: добавяне на дюза и о-пръстен от неръждаема стомана стомана и контейнер в тъмен цвят за придаване на висококачествен вид.

Пулверизатор GARDENA Premium /1 л./

Технически параметри:

  • Обем:     1 л
  • Дюза от неръждаема стомана    
  • Изключително фина мъгла    
Продуктът е спрян от производство.
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт