0876 / 170 044
Всяка една машина

Лентов сапан с усилени уши K and S, 3 тона, 4 м - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Лентов сапан с усилени уши K and S, 3 тона, 4 м
-19%
Лентов сапан с усилени уши K and S, 3 тона, 4 м
Лентов сапан с усилени уши K and S, 3 тона, 4 м
Описание
№ в каталога: BG55098
Артикулен номер: IRG–3-4
Марка: K and S
Характеристика:

Полиестерен колан 3 тона, дължина 4 метра

Лентов сапан с усилени уши K and S има товароподемност 3 тона и дължина 4 м. Изработен е от синтетични влакна – полиестер или полиамид, съгласно ДИН 61360 или EN1492 1/21492.

Спецификации на лентовите сапани:

1. Те са много по-леки и гъвкави от въжените и верижните сапани.
2. Когато са изпълнени в сегментно-модулно изпълнение –тоест връзката между металните елементи на сапана –куки, халки, шегели, е посредство съдинителни звена, то тогава различните елементи на лентовия сапан могат да бъдат подменяни, както е при верижните сапани.Също така, при износване на дадена част, тя може да бъде сменена, без да се налага подмяната на целия сапан.Затова съветваме, при покупка на лентови сапани, клиентът винаги да се информира дали сапаните са в сегментно-модулно изпълнение.
3. Лентовите сапани могат да бъдат изработени от плоски колани с уши или от обли безконечни сапани, в зависимост от нуждите на клиента.
4. Тези товароподемни устройства не е препоръчително да си използват при остри или абразивни повърхностни на товара, тъй като могат да бъдат наранени.
5. В ценово отношение, лентовите сапани могат да бъдат позиционирани в средния клас –по скъпи са от въжените сапани, но са по-евтини от верижните сапани.
6. На склад разполагаме с лентови сапани с товароподемност до 10 тона, а по поръчка доставяме с товароподемност до 100 тона

*Повдигащите приспособления тип IRG са произведени съгласно EN 818-4. Рамената са изработени от кръгли ленти - тип IRG, или от плоски ленти - тип VIRG.
При поръчка, посочвайте наименованието на артикула и дължината (L1). Типът IRG има рамена с дължина кратна на 0,5 м; типът VIRG се предлага на различни дължини по желание на клиента.
Общата товароподемност е изчислена за максимален ъгъл между рамената 90°. Ако ъгълът е по-мълък, товароподемността се увеличава.
Могат да се доставят и специални повдигащи приспособления за изключително тежки товари.

Технически параметри:

  • Товароподемност: 3 т
  • Дължина: 4 м
Продуктът е спрян от производство.
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт