Всяка една машина

Комплект количка с маркуч Classic 60 HG Gardena /с водач за маркуч/ - Цена - Продажба

Над 36,800 машини в каталога!
Обади се сега
0876 / 170 044
Комплект количка с маркуч Classic 60 HG Gardena /с водач за маркуч/
Комплект количка с маркуч Classic 60 HG Gardena /с водач за маркуч/

Видео

Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG2173
Артикулен номер: 08004-20
Марка: Gardena
Доставка: На склад
Произход: Германия
Гаранция: 2 години
Характеристика:
Комплектът количка за маркуч Classic 60 HG с аксесоари, е готов за употреба, защото включва 20 метра 13 mm (1/2 цола) маркуч Classic и всички необходими части за системата Original GARDENA System: три стандартни съединителя за маркуч (арт. № 915), два адаптера за кран (арт. № 900 и 902), бърза връзка (арт. № 913), съединителен накрайник (арт. № 5305) и струйник с плавно регулиране (арт. № 8114).

Разполагате с всичко необходимо за свързване от крана през маркуча до струйника. Благодарение на водача, стоящ над макарата, маркучът се насочва равномерно и стегнато при навиване. Предимството: не е необходимо да направлявате маркуча с ръка - и ръцете ви остават чисти. Специално оформената й опора осигурява висока стабилност. Това гарантира, че количката няма да се прекатури лесно, например когато се изтегля маркучът.

В сравнение със своите предшественици тя има 30% по-добра стабилност. Ръкохватката е конструирана по такъв начин, че винаги се регулира оптимално за всякакъв ръст. Можете удобно да теглите количката през вашата градина. Манивелата може да се сгъва, за да се спести място при съхранение.

Шарнирна ос предпазва маркуча от пресукване, когато се навива или развива. Вградено устройство против прокапване предотвратява разливането на вода след работа или при транспортиране. Благодарение на скосения съединител вътре в макарата, маркучът не се пречупва и пълния дебит на водата е винаги гарантиран. Профилните колела позволяват лесно и безпроблемно бутане. Ако ви е нужен по-голям дебит, няма проблеми:

Количката за маркуч GARDENA Classic 60 HG може да бъде съединена към системата GARDENA"Profi" посредством адаптера за кран за системата "Profi" Maxi-Flow (арт. № 2801). За безпроблемно и удобно поливане.

Технически параметри:

  • Макс. капацитет 13 мм (1/2")     60 м
  • Макс. капацитет 15 мм (5/8")     50 м
  • Макс. капацитет 19 мм (3/4")     35 м