0876 / 170 044
Всяка една машина

За нас - OnlineMashini.BG - Всяка Една Машина

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
За нас

ОnlineMashini.bg е най- големият сайт за машини в България. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината, от която се нуждаете на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на такъв сайт е лесната достъпност и възможността за поръчки не само в гр.София, но и до всяка точка на България. Стоките се доставят с куриер или се закупуват на място от нашия шоурум, след предварителна заявка, гр. София 1839, Кв. Враждебна, ул. 1-ва 5. Малките градове и села нямат хипермаркети и магазини откъдето да си закупите желания инструмент. Тук на помощ се отзовават специалистите от Онлайн машини, които ще Ви консултират безплатно и помогнат в избора Ви. Ние ще организираме доставката на Вашата пратка до дома Ви в удобно за Вас време.

Нашият сайт Ви предоставя подробно описание на предлаганите продукти и точна техническа характеристика, за да може да направите най-добрия избор. За по-добра визуализация имаме и ориентировъчно видео към всеки продукт, което показва как и за какво се използва дадената машина. 

Продуктовата линия на онлайн машини е огромна и разнообразна. Малка част от машините, които предлагаме са : Винтоверти, Перфоратори, Къртачи, Резачки, Бормашини, Генератори, Шлайф машини, Градинска техника, Заваръчни уреди, Компресори и много други.

В ОnlineМashini.bg има над 88 000 машини и инструменти и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато освен нови производители и техните продукти се добавят и нови машини на утвърдени вече марки. Това прави ОnlineМashini.bg един от най-добрите и конкурентни сайтове  при търсенето и избора на машини и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор.

Разнообразието от над 500 марки, предлагащи своите богати гами от артикули Ви дава възможността за сравнение  както на цени, така и на по-добър продукт, отговарящ най-точно на всички Ваши изисквания. В ОnlineМashini.bg участват със своите продукти марки лидери в тази сфера като Bosch, Makita, DeWalt, Raider, Metabo, Milwaukee, Einhell, Husqvarna, Stihl, Gardena и още много.

Нашият логистичен център от 4000 кв.м и над 3800 палетни места ни позволява да поддържаме хиляди артикули на склад по всяко едно време и да изпълняваме над 50% от поръчките в рамките на 24 часа.

 

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

В ОnlineМashini.bg Вие трябва да пазарувате защото:

1. Имате голям избор от продукти и марки производители
2. Получавате най-добрите цени на пазара
3. Получавате бърза доставка и не губите време в обикаляне по магазини, заводи или складове
4. Пестите средства от безброй ненужни телефонни  разговори
5. Имате цялата информация за търсения артикул на едно място (техническа  спецификация*, снимки*, видео*)

*Моля, обърнете внимание, че техническата характеристика, снимките и видеоклиповете понякога са примерни и могат да бъдат не напълно идентични с реалните продукти! Моля, уточнявайте всички параметри с нашите оператори!

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент или машина !

Не се колебайте да :

- ни позвъните на телефони : 0876/170044, 0879/206306, 0877/737537, 0877/174414

- ни пишете на email : office@onlinemashini.bg
- или да ни посетите на адрес : гр. София 1839, Кв. Враждебна, ул. 1-ва 5 (Моля, имайте предвид, че само малка част от артикулите предлагани на сайта, са налични физически в нашия шоурум)

Навсякъде където се използва www.оnlinemashini.bg  се има предвид запазената търговска марка и сайта, които са собственост на ф-ма  БГ МАШИНИ ООД, BG202142790, Адрес на управление: гр. София, п.к. 1839, р-н Кремиковци, ж.к. Враждебна, ул. 1-ва № 5. 

Очакваме Ви !!!