Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Връщане на стоки| OnlineMashini.bg - Всяка Една Машина

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Връщане на стоки

4.1 В onlinemashini можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, можете да го върнете в срок от 15 дни от деня, в който е бил доставен от куриер! За целта трябва да ни уведомите на имейл office@onlinemashini.bg


Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории


Продуктите, закупени от ONLINEMASHINI.BG могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от датата на получаване на пратката.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.
Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта, като сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Онлайн решаване на спорове

Онлайн формуляр за упражняване право на отказ

Закон за защита на потребителите