0876 / 170 044
Всяка една машина

Начин на плащане - OnlineMashini.BG - Всяка Една Машина

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Начин на плащане

Как да платите при on-line покупка от www.onlinemashini.bg?

 

3.1. В брой (или с карта) при доставка:

 

Предпочитате да платите директно на куриера? Разбира се! Без проблем можете да отворите пратката, да проверите съдържанието й и чак тогава да заплатите! Толкова е лесно и удобно!

 

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такива и др. такси ако има такива, става в брой (или с карта) при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. 

 

Важно: при заплащането в брой (или с карта) при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиентът получава фискален документ от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

 

3.2. Чрез банков превод:

 

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката ( ако има такива) от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на проформа или фактура от фирма БГ МАШИНИ ЕООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на БГ МАШИНИ ЕООД.