Всяка една машина

Начин на плащане| OnlineMashini.bg - Всяка Една Машина

Над 41,217 машини в каталога!
Обади се сега
0876 / 170 044
Начин на плащане

Как да платите при on-line покупка от www.onlinemashini.bg?

 

3.1. В брой при доставка:

 

Плащаш при доставка


Предпочитате да платите директно на куриера? Разбира се! Без проблем можете да отворите пратката, да проверите съдържанието му и чак тогава да заплатите! Толкова е лесно и удобно!


Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такива и др. такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. 


Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


3.2. С банков превод:

 

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на фактура от фирма БГ МАШИНИ ООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на БГ МАШИНИ ООД.