Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети) - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети)
Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети)
Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети)
Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети)
Дрегер / Dräger DrugTest 5000 Test Kits 6 вещества (тестови касети)
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG42779
Артикулен номер: 8319965
Марка: Dräger
Произход: Германия
Гаранция: -
Характеристика:
Системата Dräger DrugTest 5000 се състои от два основни компонента: комплект за вземане на проби от слюнка Dräger DrugTest 5000 Test Kits и анализатор Dräger DrugTest 5000 Analyzer. Системата е средство за бърз и точен анализ на слюнчени проби за наличие на амфетамини, т. нар. дизайнерски амфетамини (екстази, метамфетамин и др.), опиати, кокаин и техните метаболити, бензодиазепини и канабиноиди, както и за прецизна диагностична оценка и  управление на данните.


Ергономичен, лесен за боравене и готов за незабавно използване, този новаторски комплект за тестване се състои от тестова касета и колектор за слюнка. Той се обслужва лесно с лява или с дясна ръка, със или без ръкавици, като грешната интерпретация на резултатите е изключена, защото се показва само и единствено верният резултат. Изработен от здрав порьозен материал с капилярни свойства, този неинвазивен тест е и хигиеничен за употреба, тъй като всякакъв контакт с пробата и съставните й компоненти е избегнат.

Тестът протича в пет прости стъпки, като рискът от операторска грешка е сведен до минимум. Най-напред се отстранява защитната капачка на колектора за слюнка и касетата се дава на проверяваното лице. То поставя колектора в устата си и го движи между устната и венеца от едната до другата страна на устата. Когато е взето достатъчно количество течност, интегрираният индикатор се оцветява в синьо и касетата се връща на оператора. Операторът, който е наблюдавал целия процес на пробовземането, поставя касетата и патрона в анализатора и чака резултата от теста, който еднозначно се изписва на дисплея след няколко минути. Върху касетата се надписват името и датата, така че отделните проби да могат лесно да се иден-тифицират.

Съхранение и годност:
Тестовите комплекти се съхраняват при температури от 4 до 30 градусаС, опаковани в оригиналната фолиева опаковка. Не използвайте комплект, чиято опаковка е повредена или пробита. След отваряна на опаковката, тестовият комплект трябва да се използва незабавно. Ако срокът му на годност, който е ясно обозначен върху опаковката, е изтекъл, комплектът не трябва да се използва!

Комплектът съдържа 20 броя касети за 6 групи вещества: 
  1. Кокаин - COC
  2. Опиати - OPI
  3. Бензодиазепини - BZO
  4. Амфетамини - AMP
  5. Метамфетамини - MET
  6. Тетрахидроканабинол - THC (марихуана)
До 20 работни дни срок на доставка Безплатна доставка
1,06000 лв.
с вкл. ДДС