0876 / 170 044
Всяка една машина

Ножици за ашладисване

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Ножици за ашладисване

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
6 продукта
Premium
Ножица за ашладисване + 3 накрайника Premium / 6''/16 см/
За успешно присаждане на растения в овощарството и лозарството и подобряване качествените характеристики на плодовете,...
На склад |
№ в каталога: BG28913
1700 лв.
TopGarden
Лента за ножица за ашладисване TopGarden, 100 м
Лента за ножица за ашладисване TopGarden е с дължина 100 м и ширина 3 см. Служи за фиксиране на присадката към основнот...
На склад |
№ в каталога: BG50997
299 лв.
TopGarden
Ножица за ашладисване TopGarden, с 3 приставки
Ножица за ашладисване TopGarden е в комплект с 3 приставки. Предназначена е за присаждане на едногодишни вегетатив...
На склад |
№ в каталога: BG33182
2700 лв.
TopGarden
Ножица за ашладисване TopGarden, с 3 бр. резци
Ножица за ашладисване TopGarden има 3 бр. прецизно заточени резци и гумено покритие на ръкохватките. Предназн...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG8830
1890 лв.
Vesco
Инструмент за присаждане / облагородяване Vesco Italy R10, 210 мм
Инструмент за присаждане на всякакъв вид растения, с 3 броя приставки. Дължината му е 210 мм. Точността на разреза...
На склад |
№ в каталога: BG56208
9500 лв.
Безплатна доставка
FERVI srl
Ножица за ашладисване Fervi 0842
  Овощарската ножица за ашладисване, присаждане на растения, овощни дървета, рози и декоративни растения. Тя е нап...
На склад |
№ в каталога: BG37825
6300 лв.

Ножици за ашладисване

Какво представляват ножиците за ашладисване?

Ножиците за ашладисване са инструменти, които са предназначени както за подрязване на растителност, така и за оформяне на точен срез с чисти краища при необходимост от присаждане. Използват се в овощарството и лозарството.

С помощта на инструмента може да отрежете излишните листа и клонки преди да подготвите растенията за присаждане. С тях разрезът може да бъде направен с точност.

Ножици за ашладисване

Как се използват?

Ножиците за присаждане са много полезни за подрязване на клони, за да контролирате растежа и развитието им или да ги присаждате. Предназначени са за лозови растения, овощни дървета, декоративни растения и други.

Благодарение на тяхното използване ще получите перфектни срезове за прецизно съединяване на растенията бързо и лесно. Срезът се прави последователно върху калема и подложката с острие във форма на буква “Ω”, “V” или “U”. След това клончетата от двата вида се напасват, а мястото на връзката им се увива плътно с градинарска лента.

В практиката се препоръчва използването на срез тип “Ω”, тъй като двете повърхности контактуват плътно - “заключват” се една към друга и това подпомага допълнително процеса по присаждане.

Обикновено ножиците за ашладисване се доставят с едно или две резервни остриета, с форма “Ω”, или “V”, а някои продукти също и с острие тип “BUD” за директно присаждане на пъпки.

Ножица за ашладисване

Какви предимства имат?

Освен качествената и бърза работа, която ще получите от ножиците за ашладисване, те също така дават добри резултати като следните няколко.

Подобряват скоростта на растежа на растението

Може да отгледате бързо изцяло ново растение и ще предотвратите допълнителни разходи.

Помагат за по-доброто качество на плодовете

Присаждането Ви позволява да промените сорта плодове или други култури, които отглеждате и същевременно ще подобрите качеството.

Поправят повреда по растенията

Присаждането Ви позволява да поправите повреда по дръвчетата или растенията.

Спестяват време

Времето, което е необходимо за цъфтеж, може да бъде значително намалено чрез присаждането му върху вече узряло дърво.

Premium 31719, Topgarden 377105

Какви марки и модели ножици за ашладисване ще откриете при нас?

Поддържаме в наличност артикули с марки: FERVI srl, TopGarden, Premium и други.

При нас може да откриете различни модели като например ножица за ашладисване Premium 31719 с 3 накрайника, с дължина 6/16 см. Предназначена е за присаждане на растения в овощарството и лозарството, като подобрява качеството на плодовете. С нейните три сменяеми остриета можете да правите прецизно рязане, както и да подрязвате ръчно.

Търсен артикул при нас е също ножица за ашладисване с три приставки TopGarden 377105. Дръжките разполагат с противоплъзгащо гумено покритие за по-удобна и стабилна работа. Подходяща е за присаждане на лозови растения, плодни дръвчета и други.

Популярен продукт е и ножица за ашладисване Fervi 0842 с тегло от 0.430 кг. Ножицата е изработена от висококачествена закалена стомана в комбинация със здрава пластмаса от фибростъкло. Ножицата има разглобяемо тяло. Предназначена е за присаждане на рози, декоративни растения и други растения.

Много добро предложение е ножица за ашладисване TopGarden 377101 с 3 броя заточени резци и гумено покритие на ръкохватките. Подходяща е за присаждане на овощни видове, лозови растения и други.

Fervi 0842, Topgarden 377101

Защо да закупите ножица за ашладисване от Onlinemashini.bg?

При нас ще откриете качествени инструменти за ашладисване на различни видове растения. Предлагаме разнообразие от ножици, които може да използвате в лозарството и овощарството.

Ще ги намерите на едни от най-достъпните цени на пазара. Всеки продукт има подробно описание, технически параметри, снимков и ориентировъчен видео материал.

Предоставяме възможност за покупки на лизинг с определени от Вас месечни вноски. Когато изберете подходящия за Вас продукт, можете да направите поръчка през сайта или като ни се обадите на телефон 0876 170 044.

За да направите поръчка през сайта не е необходима регистрация. Предлагаме бърза и сигурна доставка, като пратката ще бъде при Вас в най-кратки срокове благодарение на добрата ни логистична мрежа.