0876 / 170 044
Всяка една машина

Механични гайковерти

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Механични гайковерти

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
5 продукта
GEKO
Редукторен механичен гайковерт GEKO G10070, 6000 Nm, 1", комлект в куфар с 2 броя вложки
Механичен редуктор за гуми за контролирано затягане и развиване на болтови съединения. Изработен от висококачестве...
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG42943
12400 лв. (-2700 лв.)
9700 лв.
Безплатна доставка
GEKO
Редукторен механичен гайковерт GEKO G10073 / 6000 Nm, 1", комлект в куфар с 2 броя вложки/
Механичен редуктор за гуми за контролирано затягане и развиване на болтови съединения. Изработен от висококачестве...
На склад |
№ в каталога: BG47776
11600 лв. (-2400 лв.)
9200 лв.
Безплатна доставка
KRAFT&DELE
Редукторен механичен гайковерт KRAFT&DELE KD1123 , 8000 Nm, 1", в куфар с 2 броя вложки
Редукторен механичен гайковерт KRAFT&DELE KD1123 притежава въртящ момент 8000 Nm. Предлага се в комлект с куфар и 2...
2 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG81222
12300 лв. (-4800 лв.)
7500 лв.
Безплатна доставка
REDATS
Редукторен механичен гайковерт REDATS K-180 Professional, 1/2", 1000 Nm
Редукторен механичен гайковерт REDATS K-180 Professional е с максимален въртящ момент 1000 Nm. Използва се за доставяне...
На склад |
№ в каталога: BG91250
11800 лв. (-2310 лв.)
9490 лв.
Безплатна доставка
REDATS
Редукторен механичен гайковерт REDATS K-120 Professional, 1", 7000 Nm
Редукторен механичен гайковерт REDATS K-120 Professional е с максимален въртящ момент 7000 Nm. Използва се за доставяне...
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG91248
11500 лв. (-2600 лв.)
8900 лв.
Безплатна доставка

Механични гайковерти

Какво представляват механичните гайковерти?

Механичният гайковерт представлява машина, която работи на принципа на механично задвижване. Механичните гайковерти могат да работят в две посоки, като предлагат възможност за регулиране на въртящия момент.

Те могат да се различават по скоростта на въртене, въртящия момент, размера на гайките и вложките, дължината на шпиндела и др. Една от най-важните характеристики е именно въртящият момент, който определя колко сила може да се приложи върху винта или гайката. 

Втората важна характеристика е скоростта на въртене, която определя бързината на затягане или развиване.

механични гайковерти

Какви са техните предимства спрямо другите видове?

Механичните гайковерти предлагат редица предимства в сравнение с другите видове гайковерти. Въпреки че електрическите, акумулаторните и пневматичните гайковерти имат своите собствени приложения и предимства, механичните гайковерти се отличават със своята универсалност, надеждност и достъпност.

Първо и най-важно предимство е, че механичните гайковерти са по-достъпни по отношение на цената в сравнение с другите видове. Това ги прави предпочитан избор за мнозина, особено за работа в домашни условия.

ръчни гайковерти

Освен това механичните гайковерти са изключително надеждни. Те не зависят от електричество, което ги прави идеални за работа в отдалечени места или на обекти, където достъпът до контакт е ограничен. Те могат да бъдат използвани при всякакви условия и се справят добре със задачи, които изискват постоянен и прецизен въртящ момент.

Друго предимство на механичните гайковерти е лекотата и удобството при работа. Те са компактни и по-леки от някои от по-мощните алтернативи, което ги прави по-маневрени и лесни за използване в тесни пространства. Това е особено полезно при автомобилни ремонти, строителство или други приложения, където е необходима прецизност и гъвкавост.

Не на последно място, механичните гайковерти използват широка гама от вложки, което ги прави подходящи за различни видове задачи. Механичните гайковерти предлагат и някои допълнителни предимства спрямо другите видове. 

Те са устойчиви при работа в условия с прах, мръсотия или влага. Това ги прави идеални за работа в строителството или в производствени среди, където има високи изисквания за здравина и надеждност.

Още едно предимство на механичните гайковерти е възможността за ръчно регулиране на въртящия момент. Това позволява на оператора да контролира силата, с която се затягат гайките или винтовете, особено при работа върху деликатни или чувствителни материали. Така се намалява риска от претоварване или повреда на компонентите.

механичен гайковерт

Какви марки и модели ще откриете при нас?

В Onlinemashini.bg предлагаме широка гама от висококачествени модели на механични гайковерти. Можете да откриете водещи марки като Bosch, Makita, Dewalt, Hitachi, Stanley и много други на изгодна цена. Всички марки, които предлагаме, са добре известни със своето качество и производителност.

Един от най-продаваните артикули при нас е редукторен механичен гайковерт GEKO G10070 с максимален въртящ момент 6000 Nm. Доставя се в комплект с 2 вложки – 32 и 33 мм. Изработен е от висококачествена стомана, която е легирана. Това осигурява по-голяма издръжливост.

Продаван продукт също е редукторен механичен гайковерт GEKO G10073, подходящ за гуми. Намира приложение при смяна на гуми на тежкотоварни моторни превозни средства. Доставя се в удобен куфар.

Търсен при нас е и редукторен механичен гайковерт KRAFT&DELE KD1123 с въртящ момент 8000 Nm. Има компактни размери, благодарение на което е удобен за употреба. Дизайнът позволява адаптиране към почти всички колела на камиони и др.

Geko G10070, Kraft&Dele KD1123

Защо да закупим механичен гайковерт от Onlinemashini.bg?

Onlinemashini.bg е водещ онлайн магазин за машини и инструменти, предлагащ голямо разнообразие от продукти, както за професионалисти, така и за домашни майстори. Предлагаме разнообразие от механични гайковерти на водещи марки, като всички продукти са с дълъг експлоатационен живот.

Стремим се да предлагаме конкурентни цени на нашите продукти. Осигуряваме лесно и бързо онлайн пазаруване и бърза доставка до Вашия адрес.

Нашите експерти са готови да Ви консултират по всякакви въпроси преди да поръчате, за да сте сигурни, че купувате точно това, от което се нуждаете.