0876 / 170 044
Всяка една машина

Фрези за метал

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Фрези за метал

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
6 продукта
SEALEY
Отрезна машина с два диска SEALEY SCT125 / Ø125 мм., 920W /
Проектирана за рязане на дърво, пластмаса, алуминий и други метали. Двата диска се въртят в срещуположни посоки, елимин...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG29558
30500 лв.
Безплатна доставка
Metabo
Фреза за фаски върху метал Metabo KFM 9-3 RF, 900 W, 4 мм
Фреза за фаски върху метал Metabo KFM 9-3 RF има мощност 900 W и максимална височина 4 мм. Притежава тънък дизайн за уд...
3 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG33143
2,43900 лв. (-44000 лв.)
1,99900 лв.
Безплатна доставка
Metabo
Фреза за фаски върху метал Metabo KFM 16-15 F, 1600 W, 15х21 мм
Фреза за фаски върху метал Metabo KFM 16-15 F има мощност 1600 W и е подходяща за скосяване на метал за височини на ъгъ...
3 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG33148
7,72900 лв. (-1,39200 лв.)
6,33700 лв.
Безплатна доставка
Metallkraft
Машина за фаски Metallkraft KE 16-2/ 1100 W, 21 mm, куфар/
Фрезата за фаски на Metallkraft KE 16-2 e идеална за създаване на чисти видими ръбове и подготовка за заварки. Подходящ...
3 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG43397
3,52500 лв.
Безплатна доставка
Metallkraft
Машина за фаски Metallkraft KE 10-2/ 1800 W, 10.6 mm, куфар/
Фрезата за фаски на Metallkraft KE 10-2 e идеална за създаване на чисти видими ръбове и подготовка за заварки. Подходящ...
3 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG43398
2,34000 лв.
Безплатна доставка
Makita
Акумулаторна оберфреза за метал Makita DRT50ZX2, без батерия
Две работни LED лампи, увеличават видимостта чрез осветяване на режещия ръб. Лесна смяна на фрезера, конструкцията с пл...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG37576
66900 лв.
Безплатна доставка

Фрези за метал

Какво представляват фрезите за метал?

Технологичните подобрения в много сфери са ежедневие като металообработката определено не е изключение. Към днешна дата имаме достъп до много и разнообразни машини за рязане, които са добър помощник за хоби майсторите, а за професионалистите са почти задължителни. 

 

Фрезата за метал е един добър пример, като с нейна помощ успяваме да пробием или фрезоваме различни метални продукти. Както и с много други артикули, и тук можем да се сдобием както с модел от висок ценови клас – за професионална употреба – така и с хоби машина, за закупуването на която ще имаме нужда от сравнително по-нисък бюджет.

 

Фрези за метал

Характеристика и начин на работа

Макар фрезите за метал да могат да са ни много полезни при пробиване на метал, това не е единственото им приложение. Те също ни помагат, когато трябва да работим с различни по вид повърхности – например неравни или равнинни. 

 

Какво всъщност се случва, когато използваме фреза за метал? Фрезоването най-общо казано е дейност, чрез която премахваме материал от елемента, върху който оперираме в момента. Това става с помощта на ключов елемент от структурата на фрезата, а именно въртящата се част, която влиза в контакт с материала, върху който работим.

 

Една от особеностите на тези машини за обработка на метал е каква е ориентацията на оста на шпиндела – тя може да бъде хоризонтална, а и вертикална, поради което и самите фрези се делят на тези два типа. 

 

Ако не сме сигурни кой продукт е най-подходящ за нашите нужди, винаги е добра идея да се допитаме до специалист.

Предимства

Предимствата, които една качествена машина за фрезоване ни дава, са много. Трябва да споменем прецизността, с която тя се характеризира и която трудно би се постигнала без нейната употреба. 

 

Освен това операциите върху различни метални елементи се случват сравнително бързо, което помага на специалистите да подобрят тяхната ефективност. 

 

Боравенето с такава машина не е трудно, а ако ни се налага можем да оперираме и върху елементи, закалени с висока твърдост. Фрезата ни дава голяма свобода, тъй като производството на някои артикули няма как да се случи, ако не разполагаме с такава машина.

Критерии за избор

За да изберем подходящ артикул, трябва да се запознаем с основните характеристики на всеки модел. Част от факторите, на които е добре да обърнем внимание, са например максималната височина и широчина на фаската, а и самата мощност на продукта. Някои от машините разполагат и с различни функционалности, които да улеснят работата на оператора.

 

Metabo KFM 9-3 RF

Какви марки и модели ще откриете при нас?

При нас ще откриете фрези за метал на водещи марки, сред които се открояват Makita и Metabo например.

 

Фрезата за фаски върху метал Metabo KFM 9-3 RF се радва на голям интерес от страна на клиентите на onlinemashini.bg. Този модел разполага с функцията one-touch controller, с помощта на която лесно коригираме дълбочината на рязане. 

 

Мощността е равна на 900 W; моторът, с който е оборудвана машината пък разполага със защита срещу прах. А за сигурността на оператора на фрезата се грижат електронната защита от претоварване, както и защитното изключване на уреда при нужда. 

 

Максималната височина на фаската е 4 мм, а максималната ширина на фаската – 6 мм. Теглото на фрезата за фаски е 2.5 килограма (без кабела).

 

Нашите потребителите залагат и на отрезната машина с два диска SEALEY SCT125. Това е особено гъвкав инструмент, тъй като освен метали с него имаме възможността да обработваме и други материали, сред които пластмаса и дърво. Максималната дълбочина на рязане е 30 мм, а скоростта на празни обороти – 4500 об./мин.

 

Друг продукт, който Ви очаква в нашия онлайн магазин onlinemashini.bg, е машината за фаски Metallkraft KE 16-2, която ни дава изборът дали да работим върху алуминий или стомана. 

 

Тя ни помага по време на работа с тръби с диаметър от 150-350 мм, или пък 300-600 мм. Теглото е малко над 20 килограма, а мощността е 1100 W. Размерите на машината са 503х350х248 мм.

 

Metallkraft KE 16-2, SEALEY SCT125

Защо да закупим фреза за метал от OnlineMashini.bg?

Освен уреди за пробиване и фрезоване на метал, ние от onlinemashini.bg, предлагаме голямо разнообразие от различни машини – Вие можете да спестите време, доверявайки ни се за всичките си нужди.

 

Доставката от нашия онлайн магазин обикновено отнема 3 работни дни. За да сте сигурни, че продуктите, които получавате, работят и са качествени, можете да ги изпробвате, преди да платите сумата. 

 

Изключение обаче се прави за артикули, които изискват допълнителна подготовка преди започване на работа, сред които добавяне на гориво.