0876 / 170 044
Всяка една машина

Ключове с чупеща глава

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
×
Филтрирай

Ключове с чупеща глава

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
5 продукта
Force Tools
Ключ с чупеща глава Force 12x13 mm
Инструменти Force, изработени от качествени материали. Фирма Force предлага високо качество на всички артикули на атрак...
На склад |
№ в каталога: BG23923
1190 лв.
Force Tools
Ключ с чупеща глава Force 12x14 mm
Инструменти Force, изработени от качествени материали. Фирма Force предлага високо качество на всички артикули на атрак...
На склад |
№ в каталога: BG23924
1240 лв.
Force Tools
Ключ с чупеща глава Force, 10х11 мм
Ключ с чупеща глава е с размери 10х11 мм и разполага с дължина 215 мм. Изработен е от висококачествени материали и...
На склад |
№ в каталога: BG68871
1000 лв. (-250 лв.)
750 лв.
Force Tools
Ключ с чупеща глава Force 13x17 mm
Инструменти Force, изработени от качествени материали. Фирма Force предлага високо качество на всички артикули на атрак...
На склад |
№ в каталога: BG23925
1400 лв.
Force Tools
Ключ с чупеща глава Force, 18 x 19 mm
Ключ с чупеща глава Force e с размер 18 x 19 mm. Дължината му е 274 mm.Технически параметри: Размер: 18 x 19 мм Д...
На склад |
№ в каталога: BG56581
1740 лв.

Ключове с чупеща глава

Какво представляват ключовете с чупеща глава?

Ключовете с чупеща глава са изключително полезен инструмент, който всеки е добре да притежава. Няма значение дали се занимавате професионално с автомобили, или майсторите в собствения си гараж, улеснението, което ви дава подобен артикул, трудно може да се подцени.

 

Той влиза в употреба тогава, когато работим с даден винт, който има глава различна от стандартната форма, или пък е повреден по един или друг начин. С тях можем да работим на места, които не са особено леснодостъпни.

 

ключове с чупеща глава

С какво се отличават от останалите видове?

Най-характерното за един ключ с чупеща глава е именно специализираният накрайник, с който те разполагат. Той има плосък профил, чиято роля е да се прикачи към винта, като ъгълът може да варира. 

 

Именно поради тази им особеност прибягваме до тези ключове тогава, когато работата със стандартен уред е немислима. Като изключим тази допълнителна функционалност, инструментите са доста близки като структура до стандартните такива - от другата страна те имат нормална глава.

 

Важно е да се знае обаче, че на пазара се предлагат и така наречените двустранни модели. Вместо стандартна глава от другата страна на ключа, те разполагат с две чупещи се глави от двете страни.

 

ключ с чупеща глава

Как се използват и какви предимства имат?

Тези продукти се използват предимно на места, където не можем и да си помислим да развиваме болтове с нормален гаечен ключ - там, където е тясно, или където не можем да достигнем сравнително лесно. 

Също така са полезни тогава, когато винтът, с който работим, е с нестандартна глава, или тя е била нарушена. Използват се от механици, които се занимават с различни МПС-та.

 

Предимствата са неоспорими, тъй като без наличието на такъв тип ключ може да се окаже, че въобще не можем да развием или да завием гайката или болта. Да имаме такъв инструмент или комплект от няколко означава да сме сигурни, че без значение къде се намира болтът, ние ще можем да се справим с него.

Как да изберем подходящ модел ключ с чупеща глава?

Няколко са основните характеристики на един ключ с чупеща глава. Подобно на избора на стандартен гаечен ключ, на първо място ни интересува какъв размер има инструментът. 

 

Наличието на много размери означава, че каквито и да са нужните ни, ще можем да открием подходящ артикул. Понякога може да ни се наложи и да закупим няколко различни размера.

 

Трябва също така да сме наясно дали имаме нужда от двустранен модел, или такъв със стандартна глава от едната страна ще ни свърши работа. Дължината на ключа и неговото тегло също можем да вземем предвид при избора на подходящ модел. На пазара ще откриете и продукти, които са изработени от различни материали.

 

Force JN14957

Какви марки и модели ще откриете при нас?

При нас ще откриете разнообразни по размер ключове на марка Force.

 

Асортиментът на Force включва различни ръчни инструменти за професионална употреба. Освен качествените материали, които са използвани по време на производството им, тези инструменти се отличават и по добрия си дизайн. Разбира се, Force предлагат не само гаечни ключове - можете да се снабдите с различни продукти от марката като отвертки или комплект вложки например.

 

На нашия сайт Ви очакват ключове с чупеща глава Force с различни размери. Един от най-предпочитаните варианти е 8х10 мм, но също така можете да заложите и на ключове с чупеща глава с размери от 12х13 мм, 10х11 мм, 12х14 мм, както и 13х17 мм.

 

Ключът с чупеща глава Force JN14957 има размери 10x11 мм, като дължината му се равнява на 215 мм. Този продукт е с дълъг период на експлоатация и е направен от материали с високо качество.

Защо да закупим ключ с чупеща глава от OnlineMashini.bg?

Ние съзнаваме колко предизвикателен може да бъде изборът на правилната машина или инструмент за Вашите нужди. В такъв случай винаги е добре да се доверите на специалист в областта. Onlinemashini.bg е един от най-големите сайтове, предлагащи професионални машини на територията на страната.

 

В наше лице получавате доверен партньор, който Ви предлага много - конкурентни цени, богато разнообразие и чести отстъпки от редовните цени.

 

В допълнение на това, за да Ви улесним максимално в избора, сме подготвили подробна информация, а и видео материали. Ако все пак имате въпроси, не се колебайте да се обърнете към нашите специалисти, които могат да Ви посъветват дори по телефона.

 

Когато подберете нужните артикули и приемем Вашата поръчка, ще Ви я доставим в рамките на 3 работни дни. Доставката ни покрива цялата територия на България.