0876 / 170 044
Всяка една машина

Клещи за скоби

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
×
Филтрирай

Клещи за скоби

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
8 продукта
GEKO
Клещи за скоби на карета тип "Ear" GEKO
Клещи за скоби на карета тип "Ear" GEKO се използват за скобите на филтри в охладителната и горивната система. Дръ...
На склад |
№ в каталога: BG73297
1500 лв. (-300 лв.)
1200 лв.
GEKO
Клещи за демонтаж и монтаж на скоби GEKO G01658, тип Clic-R
Клещи за скоби GEKO G01658, за монтиране и демонтиране на скоби за маркучи на автомобили от марките: Fiat, VW-Audi, Cit...
На склад |
№ в каталога: BG86953
1160 лв. (-230 лв.)
930 лв.
VERKE
Клещи за скоби VERKE V06341, 170 мм, тип клик
Клик клещи за скоби VERKE V06341 са с дължина 170 мм и имат ергономични дръжки. Предназначени са за демонтиране на щипк...
На склад |
№ в каталога: BG82654
1500 лв. (-301 лв.)
1199 лв.
HBM
Клещи за скоби HBM 8358, 225 мм
Клещи за скоби HBM 8358 имат дължина 225 мм. Предназначени са за монтаж на скоби по охладителната и горивната система....
На склад |
№ в каталога: BG71070
3645 лв. (-745 лв.)
2900 лв.
Клещи за скоби на карета тип "Ear" GAMA MG50783
Клещи за скоби на карета тип "Ear" GAMA MG50783 се използват за скобите на филтри при охладителна и горивна система.При...
На склад |
№ в каталога: BG66395
1630 лв.
Клещи за скоби 096-21407
За монтаж на скоби на горивните филтри, водните помпи и охлаждащата система.   Технически параметри:   Прило...
На склад |
№ в каталога: BG37788
3500 лв.
Zbirovia
Пломбажни клещи Zbirovia 175 mm, 12 mm
Пломбажни клещи Zbirovia са с дължина 175 mm и обхват на клещите 12 mm. Те са изработени от висококачествена хром-ванад...
На склад |
№ в каталога: BG57203
17600 лв.
Безплатна доставка
Zbirovia
Пломбажни клещи Zbirovia 175 mm, 10 mm
Пломбажни клещи Zbirovia са с дължина 175 mm и обхват на клещите 10 mm. Те са изработени от висококачествена хром-ванад...
На склад |
№ в каталога: BG57221
17600 лв.
Безплатна доставка

Клещи за скоби

Какво представляват клещите за скоби?

Клещите за скоби са инструменти, предназначени за монтаж и демонтаж на скоби за маркучи на автомобили. Използват се най-вече за ремонти по охладителната и горивната система.

 

С тяхна помощ можете ефективно да премахвате скоби, като в същото време ще имате и възможност за регулиране, затягане и разхлабване. Тези инструменти разполагат със специални челюсти за притискане и са подходящи за всички видове скоби за маркучи.

 

Изработват се от здрави материали и обикновено разполагат с вградена разтягаща се пружина за по-лесно и удобно боравене.

 

клещи за скоби

Видове

Клещи за скоби тип „Clic“

Клещите за скоби за маркучи тип „Clic“ осигуряват здраво захващане и лесно боравене с различни размери консумативи. Изработват се с прецизни върхове и осигуряват надеждна работа. Използват се със скоби тип „Clic“. Благодарение на този вид инструменти поддръжката и ремонтът на маркучите са безпроблемни.

Клещи за скоби тип „Ear“

Обикновено това са мощни клещи със стоманени челюсти, с които постигате отлични работни резултати. Дръжките осигуряват допълнителен комфорт при използване. Подходящи са за скоби тип „Ear“, които обикновено са позиционирани върху маркучи за гориво, маркучи за охладителна система и вакуум маркучи. Използват се и за закрепване на CVJ скоби за багажник.

Ъглови клещи за скоби

Ъгловите клещи за скоби са предназначени за монтиране и демонтиране на скоби за маркучи тип Clic-R. Позволяват лесно отваряне и затваряне, а въртящите се челюсти осигуряват множество позиции и възможности за работа с различен размер на скобата. Имат висока устойчивост.

Къде намират приложение?

Клещите за скоби са безценно допълнение към всеки автосервиз и всяка домашна работилница. Използват се за ремонти в различните системи на автомобила. Te често са необходими при работа с маркучи за гориво, охлаждаща течност или масло. С такъв вид инструменти монтажът и демонтажът на скобите е лесен и удобен.

 

С клещите лесно можете да премахвате или поставяте скоби върху маркучите, а много от предлаганите на пазара модели разполагат със специални челюсти, които позволяват да работите на места в автомобила, където достъпът е силно ограничен.

 

Клещи за скоби за маркучи на автомобили

Как да изберем подходящ модел клещи за скоби?


Обикновено клещите за скоби за маркучи се избират според вида на самата скоба. Най-популярните съществуващи варианти са Clic, Clic-R, Ear, Angle. Разбира се има и много други модели скоби за маркучи, но повечето клещи имат универсални функции и са подходящи за използване с повече от един вид скоби.

 

Марката на автомобила също има значение при избора на клещи за скоби. В нашия сайт например ще откриете инструменти, подходящи за Fiat, VW, Audi, Citroen, Mercedes, Opel, Peugeot и Renault.

 

За да се ориентирате правилно в избора си, внимателно прочетете техническите характеристики на продукта независимо дали го купувате на място или го поръчвате онлайн.

Какви марки и модели ще откриете при нас?

Нашият онлайн каталог предлага клещи за скоби за маркучи на марките GEKO, HBM, VERKE и Zbirovia. Всички продукти се доставят на отлична цена, а промоциите и намаленията са ежедневни.

 

За автомобили с марка Fiat, VW-Audi, Citroen, Mercedes, Opel, Peugeot или Renault препоръчваме клещи за скоби GEKO G01658. Инструментът е тип Clic-R и е предназначен за прецизно монтиране и демонтиране на скоби за маркучи. Тези клещи са направени от закалена стомана, а дръжките са с PVC покритие и имат вградена разтягаща пружина.

 

Добър избор са и клещите за скоби VERKE V06341. Те са тип Clic и разполагат с дължина 170 мм. Използват се за демонтаж на скоби за гумени маркучи на автомобили с марка VW, Audi, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Peugeot или Renault. Челюстите на този инструмент са изработени от кована, шлайфана стомана.

 

 GEKO G01658, VERKE V06341

Защо да закупим клещи за скоби от Onlinemashini.bg?

Доверието на клиентите ни е приоритет за нас, затова се стараем да предлагаме все по-голямо разнообразие от продукти, както и най-добрите услуги, що се отнася до пазара на машини и инструменти в страната.

 

В сайта ни можете да разгледате богат набор от клещи за скоби за маркучи, клещи за скоби на маншони, клещи за скоби за водни съединения, клещи за скоби на карета на полуоски и много други клещи, предназначени за обслужване на Вашия автомобил.

 

Цените при нас са много изгодни, като в редовните ни сезонни кампании или в различните промоции, които изготвяме, ще попаднете на изключително атрактивни предложения.

 

Доставките ни са експедитивни, като срокът е до 3 работни дни, но има голяма възможност да получите заявката си още на следващия ден благодарение на бързото ни обслужване и голямата ни складова наличност.