0876 / 170 044
Всяка една машина

Клещи за гумички на клапани

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
×
Филтрирай

Клещи за гумички на клапани

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
5 продукта
Force Tools
Клещи за гумички за клапани Force
Инструменти Force, изработени от качествени материали. Фирма Force предлага високо качество на всички артикули на атрак...
На склад |
№ в каталога: BG23629
2100 лв.
ASTA
Клещи за гумички на клапаните ASTA А-936, 275 мм
Клещи за гумички на клапани ASTA А-936 са с дължина 275 мм със специален дълъг, тънък дизайн за бързо лесно и безопасно...
На склад |
№ в каталога: BG87024
1100 лв. (-200 лв.)
900 лв.
Topmaster
Клещи за гумички на клапани TopMaster 250 мм
Клещи за гумички на клапаните TopMaster. Предназначени за лесно и бързо отстраняване на гумичките на клапаните в ограни...
На склад |
№ в каталога: BG51877
1349 лв.
Force Tools
Клещи за гумички на клапани Force, 85 мм
Клещи за гумички на клапани Force разполагат с челюсти с дължина 85 мм. Предназначени са за лесно и бързо отстраня...
На склад |
№ в каталога: BG68851
2020 лв.
Ceta Form
КЛЕЩИ ЗА МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА КЛАПАНИ CETA-FORM
Ceta Form е 30-годишният специализиран производител, особено по отношение на разработването и производството на ръчни и...
5 години |
На склад |
№ в каталога: BG33938
6300 лв.

Клещи за гумички на клапани

Какво представляват клещите за гумички на клапани?

На пазара се предлагат специализирани клещи за различна употреба. Те са базирани на стандартната структура на нормалните клещи, но имат специфични характеристики, които да ги направят подходящи за конкретно приложение. 

 

Макар и да можем да си помислим, че дадена задача може да бъде свършена и с нормални клещи, то това не винаги е така. Използването на специални за дейността клещи означава да се справим безпроблемно и сравнително по-бързо.

 

Добър пример са клещите за гумички на клапани. Без значение дали се занимавате професионално с поправката на автомобили, или обичате да майсторите по личната си кола в гаража, тези клещи безспорно ще са Ви полезни. 

 

Те ни помагат тогава, когато имаме нужда да премахнем гумичките на клапаните, като с тях можем да работим в тесни пространства.

С какво се отличават от останалите видове?

Клещите, предназначени за бързо отстраняване на гумичките, са подобни на нормалните клещи, но имат и значителни разлики. На първо място е добре да споменем дългите челюсти за захващане на гумичките. Тяхната дължина ни позволява да работим и на места, които не са особено леснодостъпни.

 

Освен че са дълги, челюстите на клещите са назъбени - нещо, което е полезно за бързо и лесно отстраняване на гумичките. На пазара можем да срещнем и адаптери, които работят с различен диаметър на гумичката.

клещи за гумички на клапани

Как се използват и какви предимства имат?

Предимството на употребата на тези продукти е безспорно - с тях демонтираме и монтираме гумичките на клапаните в двигателя на нашия автомобил. Наличието на дълги челюсти означава, че можем да работим с клещите в ограничено пространство.

 

Когато достигнем нужната гумичка, я захващаме здраво с помощта на назъбената част на клещите, за да не ни се изплъзне. По подобен начин можем да подходим и към монтирането на новата гумичка.

Как да изберем подходящ модел клещи за гумички на клапани?

Важно е да не пренебрегваме избора на тези клещи, защото правилният артикул ще ни помогне за безпроблемно и бързо отстраняване на гумичките. Може би една от най-важните характеристики на клещите е тяхната дължина

 

От тази гледна точка се предлагат различни варианти, така че е добре да съобразим това с нашите нужди. Клещите могат също да бъдат произведени от различен материал, сред които хром-молибденова легирана стомана или пък хром-ванадиева сплав.

 

Можем да се възползваме и от по-специализирани клещи за гумички, ако това ни е нужно. Такива са например клещите, предназначени за работа с 4-клапанови цилиндрови глави. Теглото на инструмента и удобството на дръжката са фактори, които е лесно да пренебрегнем, но не бива - те са важни, особено при продължителна работа с клещите.

 

GAMA 50106, ASTA A-936

Какви марки и модели ще откриете при нас?

При нас ще намерите клещи за гумички на клапани на марки като: Force, TopMaster, Asta и други.

 

Много популярен продукт са клещите за гумички на клапаните GAMA 50106, които са с тегло 0.300 кг. С тях можем да се погрижим за лесно и бързо отстраняване на гумичките на клапаните в ограничено пространство.

 

Клещите за гумички на клапаните ASTA A-936 също Ви очакват в нашия онлайн магазин onlinemashini.bg. Те се характеризират с тънък и удължен дизайн и ще са ни полезни за премахването на уплътнения на клапана, както и за 4-клапанови цилиндрови глави. Дължината на тези клещи е 275 мм.

 

Можете също да заложите и на клещите за гумички на клапани Force JN63869, които са с тегло 0.380 кг. Материалът на изработка е стомана, а челюстите са назъбени и с дължина 85 мм.

 

Force JN63869

Защо да закупим клещи за гумички на клапани от OnlineMashini.bg?

Нашият онлайн магазин е един от най-големите сайтове за професионално оборудване на територията на страната. Подготвили сме богат асортимент от разнообразни уреди, инструменти и машини за хоби и професионално ползване. Доверявайки ни се, Вие пестите време, като закупувате всичко нужно от едно място.

 

В допълнение, на сайта ни ще намерите богата информация за продуктите, а и видео материали. Поръчката става бързо и безпроблемно, а доставката обикновено отнема до 3 работни дни.

 

Няма значение къде се намирате, тъй като нашата доставка покрива цялата територия на България. Освен това сме подготвили и редица услуги, които да Ви осигурят лесно и приятно пазаруване. 

 

Конкурентните цени и честите отстъпки са само част от предимствата, от които можете да се възползвате като клиент на onlinemashini.bg. При нас имате възможността и да платите за машините си на вноски.