Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Сапани • Цени

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Сапани

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
4 продукта
Лентов сапан с усилени уши 5 тона, 6 метра
Лентовите сапани се изработват от синтетични влакна –полиестер или полиамид, съгласно ДИН 61360 или EN1492 1/214921....
На склад |
№ в каталога: BG54614
7900 лв.
Безплатна доставка
Лентов сапан с усилени уши 3 тона, 4 метра
Лентовите сапани се изработват от синтетични влакна –полиестер или полиамид, съгласно ДИН 61360 или EN1492 1/214921....
На склад |
№ в каталога: BG55098
4900 лв.
Двураменен верижен сапан с безконечни клонове 25 тона
Верижните сапани са най-доброто и сигурно средство за товаро-разтоварни операции. Това е така по множество причини:1. Вери...
България |
На склад |
№ в каталога: BG54616
1,49900 лв.
Безплатна доставка
Лентов сапан с усилени уши 3 т., 2 м
Лентов сапан с усилени уши е с товароподемност 3 тона и дължина 2 м. Лентовите сапани се изработват от синтетични влакна &...
На склад |
№ в каталога: BG57741
4000 лв.
Сапани от OnlineMashini.BGНяма по надеждно и предпочитано средство при товаро-разтоварни дейности от верижните сапани. Те се произвеждат в модулна последователност, благодарение на което съставните елементи търпят подмяна, независимо дали са куки, халки или шегели. Всяка една част, която се е износила от дълга експлоатация може да бъде сменена, което прави закупуването на нов сапан ненужно. Освен че пести средства, сапанът има високи нива за надеждност и практичност от употреба. Разбира се, въжените сапани са изключение, тъй като при тях елементите и въжето са инкорпорирани и веднъж износени не могат да се подменят. Когато е необходимо особено високо ниво на сигурност при работа с товари, предпочитан вариант са верижните сапани, тъй като в сравнение с въжените и лентовите сапани те имат по-голям толеранс на разтягане. Верижните сапани са предпочитано професионално решение, което оправдава цената си с отлични резултати и дълъг живот на експлоатация. 

Какви сапани са най-подходящи за вас?

На пазара се предлагат различни видове сапани, които според предназначението си биват верижни, лентови или въжени. Класът на всеки един от тях отговаря на изискванията за безопасност и качество.
Запознайте се с основните параметри на видовете сапани, за да изберете най-удачния вариант за вашите лични нужди.

⦿ Товароподемност;
⦿ Материал;
⦿ Дължина;
⦿ Диаметър на веригата/въжето;
⦿ Тегло. 

Приложения и ползи на сапаните 

Всяка товарна дейност изисква различен подход и различни помощни средства, в това число спада и изборът на сапани. Предимствата на лентовите сапани например, е тяхната гъвкавост и оптимално леко тегло. Когато се намират в сегментно-модулен вариант, различните компоненти търпят подмяна, без да е необходима смяна на целия сапан. Лентовият сапан има варианти с плоски колани с  уши или със заоблени краища, според желанието и потребностите на клиента. Употребата му не се препоръчва при закрепване на товари с остри ръбове. Сапаните от полиестерна лента се делят на еднораменни, двураменни, трираменни или четирираменни.

Ценово, лентовите сапани са позиционирани между въжените сапани и верижните. Товароподемността на лентовите сапани е до 60 тона, докато въжените сапани имат товароподемност до 40 тона, а верижните до 67 тона. Накрайниците за сапаните са различни видове куки, халки и шегели (прав и омега шегел), всичките изработени от висококачествена стомана. Сапаните от стоманени въжета са двувъжни, тривъжни или четиривъжни.

Независимо на кой вид сапани се спрете за вашите товарозахватни операции, може да разчитате на качество и надеждност, които ще улеснят многократно работата ви. Спокойствието и сигурността са стандарт, който при употребата на сапани ще бъде на ваше разположение.

Защо да вземете сапан от OnlineMashini.BG?

Утвърдени производители и преференциални цени – когато купувате специализирани приспособления каквито са сапаните, най-добре е да се доверите на доказани марки, затова сапаните, които предлагаме са на лидерите в бранша.

Богато разнообразие и детайлно описание - при нас ще откриете сапани само от производители с дългогодишен опит в производството на сапани. Предлагаме ви няколко вида сапани, с детайлно разяснено описание и изчерпателна информация на техническите параметри.  

Гаранция и бърза доставка – нашите сапани са с до 3 години гаранция, като всеки един артикул вие може да получите в най-кратки срокове, с бърза и надеждна доставка до адрес навсякъде в България.