Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Телескопични алуминиеви стълби

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Телескопични стълби

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
3 продукта
Алуминиева телeскопична стълба GRASKO, 3.2 м
Алуминиева телeскопична стълба с 11 броя стъпала и максимално натоварване 150 кг, подходяща и удобна за дома. Изработ...
На склад |
№ в каталога: BG58059
13440 лв.
Безплатна доставка
Телескопична стълба BATAVIA 7062759, 3.91 м
  Телескопична стълба BATAVIA GIRAFFE е практична и лека, подходяща за всякакви ситуации. Дизайнът е със защита за п...
Германия |
На склад |
№ в каталога: BG36896
35400 лв.
Безплатна доставка
Телескопична стълба BATAVIA 7062696, GIRAFFE, 3.21 м
Телескопична стълба с натоварване до 150 кг, подходяща за всякакви ситуации. Регулируема до оптималната необходима височин...
Германия |
На склад |
№ в каталога: BG56759
33300 лв.
Безплатна доставка
Телескопични стълби от OnlineMashini.BGТелескопичните стълби са универсален инструмент, широко популярен за редица дейности в индустрията, монтажните и сервизни дейности. Този вид стълби са практични и леки, перфектно решение за различни ситуации. Дизайнът им е създаден така че стъпалата плавно се прибират, което гарантира защита на пръстите при сглобяване. Височината на уреда се регулира според желанието на собственика й. Има специален заключващ механизъм, обезпечаващ лесна и надеждна употреба. Изработена е от алуминий, което гарантира износоустойчивост, здравина и дълъг живот на употреба на стълбата. Всички модели телескопични стълби имат компактни размери и оптимално ниско тегло. Те са лесни и удобни за разставяне и експлоатация, както и за пренасяне и съхранение. Несравнимите качества на телескопичната стълба я правят предпочитан избор от професионалиста, както и от хоби любителят. 

Каква телескопична стълба да изберете за вас?

Мобилността, практичността и лесната употреба на телескопичната стълба я правят един от най-търсените инструменти на пазара. Регулируемостта до оптималната височина е едно от незаменимите достойнства на този продукт. Трисекторните стълби имат широка основа, осигуряващи защита колани и противоплъзгащи пети, даващи максимален комфорт при работа. Стъпалата се рифеловани против плъзгане, а стабилната опора в основата позволява плъзгащото се трето рамо да се разтегне и използва до максималната височина. Всичко това оптимизира работния процес и дава отлични резултати.

Основни параметри на телескопичните стълби

⦿ Товароносимост;
⦿ Материал;
⦿ Дебелина на тръбата;
⦿ Работна височина;
⦿ Дължина (разпъната);
⦿ Дължина (събрана);
⦿ Брой стъпала;
⦿ Дължина на стабилизиращия ремък;
⦿ Тегло. 

Приложения и ползи

Телескопичната конструкция на този тип алуминиеви стълби е идеално решение за дейности от най-широк спектър. Компактният дизайн и компонентите изработени от висококачествени материали гарантират сигурност и надеждност – неща, което всеки желае по време на работа. Изключително удобни са за транспортиране. Със своята мултифункционалност, телескопичната стълба е идеален избор в работата на кабелните оператори, на ел.техниците, при боядисване, ремонт, извършване на работни операции по жилищни  фасади. Приложими са и в много други дейности от строителството. Имат механизъм, благодарение на който може да работите както на две рамена на стълбата, така и на едно рамо. Дължината, компонентите и спецификациите им варират според вида и модела телескопична стълба. Независимо на кой сгъваем телескопичен модел алуминиева стълба се спрете, вие ще може да го пренесете удобно в багажника на автомобила си, без стълбата да заема излишно място или да ви създава неудобства. 

Защо да вземете телескопична стълба от OnlineMashini.bg?

Утвърдени производители и преференциални цени – когато купувате телескопична стълба за интензивна работа е добре да се доверите на реномирани марки. Ние предлагаме телескопични стълби единствено от доказани производители на подемна техника.

Богато разнообразие и детайлно описание - предлагаме няколко вида телескопична стълба, като всяко едно алуминиево или стоманено скеле е придружено от изчерпателно описание и разяснени технически параметри.  

Гаранция и бърза доставка – нашите телескопични стълби са с до 3 години гаранция, като всяко едно скеле вие може да получите в най-кратки срокове до адрес навсякъде в България с бърза и надеждна доставка.