0876 / 170 044
Всяка една машина

Повдигачи за гипсокартон

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Повдигачи за гипсокартон

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
3 продукта
GÜDE
Повдигач за гипсокартон GÜDE 18100 GTL 335, 488х122 см, 68 кг
Повдигач за гипсокартон GÜDE 18100 GTL 335 е с максимална товароносимост 68 кг и размер на плоскостта до...
Германия |
На склад |
№ в каталога: BG33122
47400 лв.
Безплатна доставка
KRAFT&DELE
Повдигач за гипсокартон KRAFT&DELE KD323, 128x488 см, до 68 кг
Повдигач за гипсокартон KRAFT&DELE KD323 е с обхват 3.5 м и максимална товароносимост 68 кг. Максималните разм...
Полша |
На склад |
№ в каталога: BG81275
51700 лв. (-10800 лв.)
40900 лв.
Безплатна доставка
Toolland
Повдигач за гипсокартон Toolland MP78
Повдигач за гипсокартон Toolland MP78 е с бързо сглобяване и демонтаж . С предпазна спирачка .   Технически параме...
Белгия |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG36332
46800 лв.
Безплатна доставка

Повдигач за гипсокартон

Повдигачи за гипсокартон

Какво представлява повдигачът за гипсокартон?

Това е устройство за повдигане или спускане на листове гипсокартон или други подобни материали. Уредът Ви помага лесно, бързо и удобно да повдигнете плоскостта до желаната височина (до стени, тавани  и др.).

Този тип уреди разполагат със здрава конструкция (от стомана или алуминий), Т-образни опори и колело за управление. Уредът е подходящ за бързо и безопасно изграждане на стени или тавани от гипсокартон, като значително намалява риска от мускулно разтягане или нараняване на оператора.

Повдигачът за гипсокартон се среща и под наименованието подемник за гипсокартон.

Конструкция на уреда

Подемниците за гипсокартон разполагат с основа на колела, която позволява на монтажниците лесно да местят съоръжението из работното помещение. Коляновият механизъм е прикрепен към въпросната основа и се използва за повдигане и спускане на гипсокартона, когато е необходимо. 

Уредът е оборудван и с регулируема опорна подложка. Изработен е от серия опорни греди, които държат гипсокартона на място с помощта на здрави метални куки. Тази опорна повърхност може да се върти в пълен кръг, така че материалът да може да бъде лесно маневриран.

Повдигачът за гипсокартон не само спомага работните листове да бъдат повдигнати в правилна позиция, но също така и да бъдат задържани на място, докато монтажникът ги закрепва към повърхността.

Конструкция на уреда

Спецификации при работа

Повдигачите за гипсокартон обикновено се разглабят на 3 части, като могат да се поберат лесно в среден по големина автомобил. След като сглобите уреда, освободете фиксатора на колелото и го завъртете нагоре и надолу няколко пъти, за да се уверите, че работи гладко. 

След това заключете уреда и повдигнете единия край на листа нагоре към опорната кука. После повдигнете другия край нагоре и го плъзнете върху втората кука. Повдигайте бавно и плавно - бързото или рязко действие може да извади предната част на гипсокартона от куката.

Наклонете листа, така че да стои хоризонтално - след което го заключете. След това завъртете повдигача в желаното положение. Подемниците за гипсокартон са стабилни и маневрени, така че можете да регулирате фино разположението, когато повдигате листа. 

Може да се наложи да използвате стълба, за да нагласите гипсокартона на правилното място. Поставете най-малко осем винта, преди да спуснете повдигача. Подемникът за гипсокартон е подходящ за работа както върху тавани, така и върху високи стени. 

Предлагани марки и модели от onlinemashini.bg

В нашия онлайн магазин ще откриете много изгодни предложения в категорията „Повдигачи за гипсокартон“. Предлагаме артикули на марки като HBM, GÜDE, Toolland и Geko.

Един от най-популярните повдигачи за гипсокартон в нашия сайт е Geko 02110. Уредът осигурява максимални размери на панела 128 х 488 см, като има подемен диапазон до 3.5 м. 

Повдигачът е изработен от висококачествени материали, като дизайнът му осигурява комфорт по време на работа. Той е стабилен дори при повдигане на големи плоскости. Разполага с 3 колела със спирачки и може да се сгъва.

Друг много търсен продукт при нас, който можете да намерите и на много изгодна цена е повдигачът HBM 7774. Устройството има товароносимост до 68 кг. Минималната височина на повдигане е 122 см, а максималната - 335 см. Разполага с автоматична спирачка и PVC колела, като е изключително лесен за сглобяване и разглобяване.

Geko 02110, HBM 7774

Защо да закупите от Onlinemashini.bg?

В нашия сайт винаги ще откриете голямо разнообразие от машини и инструменти. Артикулите се предлагат на изключително изгодна цена, като голяма част от тях участват в сезонни или постоянни промоции.

Поддържаме всякакви електроинструменти за ремонт, уреди за поддръжка на автомобила, строителна и подемна техника (скелета, повдигачи, сапани). При нас можете да намерите и различни други машини за обработка на гипсокартон.

Всички поддържани от нас продукти разполагат с подробни технически данни, снимки и видеа за улеснение на клиента. Осигуряваме възможност за покупка на лизинг, както и за отстъпки за редовни клиенти.

От нас винаги поръчвате бързо и лесно, като доставката е изключително експедитивна. Срокът за получаване на поръчката е 3 работни дни, но в голяма част от случаите ще получите Вашата машина още на следващия ден.