0876 / 170 044
Всяка една машина

Газови лампи за отопление

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв

Газови лампи за отопление

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
9 продукта
Лъчащ отоплител със защита на стойка Val Import SB-640 /2855 W /
Лъчащ отоплител със термозащита и на стойка. Работи в хоризонтално положение като котлон и има възможност за приго...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG42206
9900 лв.
Безплатна доставка
Лъчащ отоплител с предпазна решетка Val Import /1290W /
Лъчащ отоплител с предпазна решетка Val Import с мощност от 1290 W. Работен газ от трети клас "Пропан-бутан".  Тех...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG42203
2800 лв.
Лъчащ газов отоплител VAL import ORGAZ SB-600, 1290 W, 0.102 кг/ч
Лъчащ газов отоплител VAL import ORGAZ има мощност 1290 W и работно налягане 50 mbar. Уредът работи с газ от трети клас...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG70535
3160 лв.
Лъчащ газов отоплител VAL import ORGAZ SB-620, 2855 W, 0.200 кг/ч
Лъчащ газов отоплител VAL import ORGAZ притежава мощност 2855 W. Уредът работи с газ от трети клас пропан-бутан, като и...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG70537
8769 лв.
Безплатна доставка
Velleman
Фитил за Керосинова печка VEL TC84102
Филтър за Керосинова Печка TC84100NРазмери Ш х В: 150 х 170 мм1 бр.
На склад |
№ в каталога: BG74700
1300 лв.
Premium
Къмпинг лампа Premium /190гр, метално тяло, пиезо запалка/
Къмпинг лампа за патрон 190гр. (Газовият патрон не е включен в комплекта)   Технически параметри:   Мощност:...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG33538
2500 лв.
Providus
Лампа газова Providus туристическа 73 gr/h
Туристическа газова лампа осигуряваща отлично осветление. Подходяща за къмпинг, за вилата, за използване навсякъде, къд...
На склад |
№ в каталога: BG16491
2600 лв.
MEVA
Газова лампа MEVA Dedra, 0.65 kW, 190 гр, пластмасова
Газова лампа MEVA Dedra е с мощност 0.65 kW, вместимост на газовия пълнител 190 гр и пластмасов корпус. Разхода на...
На склад |
№ в каталога: BG78893
3300 лв.
MEVA
Газова лампа MEVA Dedra, 0.65 kW, 190 гр
Газова лампа MEVA Dedra е с мощност 0.65 kW и вместимост на газовия пълнител 190 гр. Има метален корпус, пиезо запалван...
На склад |
№ в каталога: BG78891
4500 лв.

Газови лампи за отопление 

Какво представляват газовите лампи за отопление?’

Газовите лампи създават изкуствено осветление чрез изгаряне на горивни газове като водород, метан, въглероден окис, пропан, етилен и други. Светлината се произвежда от пламък, който основно функционира като източник на топлина.

 

Преди електричеството да стане разпространено и икономично, за да позволи по-широка употреба, газът е бил най-разпространения метод за вътрешно и външно осветление, както и за топлина.

 

Газови лампи за отопление

Приложение и начин на работа

Газовите лампи за отопление генерират ярка и плътна светлина. Те предлагат безопасност на потребителите и са предназначени да се използват дори при екстремни климатични условия.

 

В зависимост от модела газовите лампи може да се използват на много места без осветление като например къмпинги, градини, в дома и т.н.

 

Преди да запалите уреда, спрете газта, за да бъдете в безопасност. След това отворете вратичката на лампата и дръжте пламъка над върха на горелката, като въртите газовия вентил обратно на часовниковата стрелка. Ако искате да регулирате височината на пламъка, завъртете вентила в желаната от Вас позиция.

Предимства

Газовите лампи за отопление имат няколко основни предимства.

Не изискват електричество

Предимството на това тези продукти да не работят с електричество, е че при липса или спиране на електрическия ток, те продължават да работят. Освен това могат да се използват навсякъде, дори на отдалечени места.

По-добра светлина

Газовите лампи излъчват по-мека и по-фина светлина за разлика от електрическите.

Не привличат насекомите

Обикновено насекомите не са привлечени от газовата лампа, така както от останалите видове лампи.

Критерии за избор

Изборът на газова лампа за отопление може да е труден избор, затова трябва да сте сигурни в преценката си за правилния продукт за Вас.

Дизайн

Дизайнът за газовите лампи за отопление има два основни варианта: тип гъба и тип пирамида.

Тип гъба

Този модел има класическа разновидност и се среща под името газова гъба. Подходящ е за поставяне на по-оживени места, тъй като източникът на топлина се намира в горната част на уреда и не застрашава някой, минавайки покрай него. 

 

За по-голямо удобство и функционалност тази газова лампа предоставя възможност за закупуване на допълнителна масичка. Може да се контролира силата на нагряване, като освен това разполага с рефлектор, който насочва топлината.

Тип пирамида

Този модел е по атрактивен, тъй като е с по-модерна визия. Изработен е от висококачествена стомана и стъклена тръба, която е топлоустойчива на атмосферни влияния. Разполага с безстепенно регулиране, контролер и газова бутилка.

Тегло

Някои модели тежат над 1 кг и са по-подходящи за къмпинг с кола, докато други са по-леки и са подходящи за пренасяне в раница.

Пространство

Трябва да обърнете внимание на пространството, което искате да отоплявате или осветявате. Ако е прекалено голямо, газовата лампа няма да може да предостави достатъчно топлина или светлина и да функционира правилно.

 

VAL Import SB-640, VAL Import ORGAZ SB-620

Какви марки и модели ще откриете при нас?

Onlinemashini.bg предоставя газови лампи за отопление на марки като: Meva, Premium, Providus, VAL import и други.

 

Един от най-предпочитаните продукти е лъчащ отоплител със защита на стойка Val Import SB-640 с мощност 2855 W. Работи с пропан-бутан и е в хоризонтално положение. Предоставя възможност за приготвяне на храна в къмпинг условия. Може да се комбинира само с вентил за ниско налягане.

 

Друг много добър артикул, който предлагаме, е лъчащ газов отоплител VAL import ORGAZ SB-620. Той е с мощност 2855 W, работи с газ пропан-бутан, като има разход 0.200 кг/ч. Може да се комбинира само с вентил за ниско налягане.

 

Предпочитан продукт е и туристическа газова лампа Providus LG300. Тя осигурява отлично осветление и е подходяща за къмпинг, вила и навсякъде, където няма електричество. Предназначена е за работа с 190 г флакони, а разходът ѝ е 73 г/ч.

 

Популярна сред тази категория е и газова лампа MEVA Dedra 01060423. Тя има мощност 0.65 kW, вместимост на газовия пълнител 190 г и пластмасов корпус. Предназначена е за употреба на места без електричество, на къмпинг, в дома и т.н. Оборудвана е с дръжка, която служи за пренасяне и закачане и регулатор за притока на газ.

 

Providus LG300, Meva Dedra 01060423

Защо да закупим газова лампа от Onlinemashini.bg?

В нашия онлайн магазин ще откриете богато разнообразие от газови отоплители, които съдържат техническо описание, снимки, видео и са на достъпни цени. Процесът по поръчка е бърз и лесен, като доставяме избраните продукти до адрес или офис на куриер в рамките на 3 работни дни.

 

Предоставяме редовни промоции и отстъпки от редовните цени на артикулите. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нашите консултанти по имейл или телефон. Получавате и възможност за изплащане на продукти на лизинг.