0876 / 170 044
Всяка една машина

Водни охладители - Цени - Продажби - Климатизация, вентилация, отопление

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Водни охладители

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
1 продукта
Адиабатeн охладител CCOOL /горен изход, 18 000 m3/h /
Адиабатните охладители CCOOL охлаждат пространството, където са монтирани по екологичен и естествен начин, с помощта на пр...
Китай |
1 година |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG46850
2,70000 лв.
Безплатна доставка
Водните охладители са страхотно решение, когато търсите да охладите въздуха на открито или полуоткрито пространство. Да, охлаждането на горещия летен въздух в пространство, без стени, звучи като невъзможна задача, но с високопроизводителен воден охладител задачата става съвсем възможна. Тази машина е подходяща за контрол на горещия въздух в градини, ресторанти, открити магазини и всякакви отворени помещения. Идеален вариант за справяне с уморителната горещина в полуотворени офис пространства и навсякъде другаде, където небето и слънцето са над вас, но вие искате да е около 24 градуса. 

Начин на работа на водни охладители

Процесът на работа е съвсем просто, но доста интелигентен, предвид задачата за охлаждане на въздухът на открито. Това, което тази машина прави е евапорация, което значи, че машината изпарява вода, или с други думи увеличава влагата на въздуха, и така го охлажда. Това, което се случва в машината е следното - помпа отнася водата от резервоара до филтър, който в повечето случаи е от естествена целулоза. След това силен вентилатор вкарва въздух към филтъра и така силови “смачква” водата да премине през целулозната бариера, превръщайки я във финна и лека водна пара. Водата в тази пара се изпарява моментално и така понижава температурата на въздуха. Водните охладители са известни с ниския разход на енергия, незначителните нива на шум и изключително лесното инсталиране. 

Защо да изберете воден огладител от OnlineMashini.bg

Утвърдени производители и преференциални цени –купувайки подобна машина, вие трябва да сте сигурни, че правите адекватна инвестиция. Затова и при нас ще намерите двете най-реномирани и доказали се марки водни охладители, BreezAir и Master. Като всяко предложение от австрийската или германската марка са на на атрактивна цена. 

Богато разнообразие и детайлно описание - предлагаме ви водни охладители на Master и BreezAir, като сме подбрали и от двата производителя модели, подходящи за закрити и открити пространства. Всяко предложение е с детайлно разяснено описание и информация на техническите параметри.  

Гаранция и бърза доставка – голяма част от предлаганите водни охладители са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.