0876 / 170 044
Всяка една машина

Маслени отоплители

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв

Маслени отоплители

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
1 продукта
Master
Маслен нагревател Мaster AIR-BUS BV 691, 225 kW, 12800 м³/ч
Маслен нагревател Мaster AIR-BUS BV 691 е с мощност 225 kW, оборудван е с много високоефективен топлообменник с из...
2 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG61177
16,00000 лв.
Безплатна доставка

Маслени отоплители

Какво представляват маслените отоплители?

Маслените отоплители (нагреватели) са вид електрически уред, който използва електричество, за да затопли маслото, което се намира в нагревателя. 

 

Нагревателният елемент е изцяло потопен в маслото, като по този начин го загрява и предава топлина към металната стена чрез конвекция, след това през стените чрез проводимост и отново към помещението чрез въздушна конвекция и топлинно излъчване.

 

Този вид отопление позволява на потребителите да разширят употребата на масло, намалявайки своите разходи и отпадъци. Повторната употреба има ниско въздействие върху околната среда в сравнение с изхвърлянето му, а процесите спестяват средства.

 

Повечето видове отоплители имат електронен контрол на пламъка, горивна камера от неръждаема стомана и стандартно изключване с фотоклетка. Оборудвани със стандартна глава за излизащия въздух и работят с масло от типа НВО І, ІІ и ІІІ.

 

Маслени отоплители

Приложение и начин на работа

Маслените нагреватели намират приложение в много сектори. 

 

Могат да се използват в зависимост от вида и модела на машината в малки и големи индустриални помещения в сектори като:

 

● Металургия и металургична промишленост
            

● Мебелна промишленост
            

● Текстилна  промишленост
            

● Строителство и други.

 

Те са предназначени основно да отопляват промишлени помещения, които нямат централна система за отопление като автосервизи, мазета, складове, гаражи и други.

Предимства

Маслените уреди се считат за най-доброто средство за отопление на дома и други по-големи помещения.

 

Техните основни предимства са:

 

● Работят като плавно и постоянно връщат топлината
            

● Не изискват поддръжка
            

● Имат издръжлив и устойчив дизайн

Екологичност

За разлика от другите отоплителни системи маслените нагреватели са по-добрият вариант за отопление. Те рециклират отработеното масло, като предотвратяват то да повреди или замърси въздуха, почвата и водата.

Издръжливост и лесна поддръжка

Преминаването към този вид отопление Ви дава предимството да изразходвате по-малко време, пари и енергия за поддръжка и ремонт на Вашата отоплителна система. Маслените отоплители изискват минимална поддръжка.

Ефективност на разходите

Този вид отопление е по-рентабилен за разлика от останалите. То използва гориво, което би се считало за безполезно като използвано моторно масло. Така го превръща в безопасно и ефективно гориво за отопление. По този начин Вашите разходи намаляват, тъй като поддръжката и ремонтът на тези машини е сведена до минимум.

 

Маслен отоплител

Критерии за избор

За да изберете подходящия модел за Вас, трябва да имате предвид някои важни критерии.

Обем на въздуха на помещението

Маслените нагреватели се предлагат с различни размери и капацитет. Ако имате ограничено пространство, потърсете модел, който включва самостоятелен резервоар за масло. 

 

Този продукт може да затопля маслото в рамките на компактната площ. Повечето видове отработени масла предоставят висок обем на обработвания въздух.

Количество обработено масло

Преди да закупите модел не забравяйте да се консултирате със специалист относно размера, който ще отговаря най-добре на Вашите нужди, за да се избере най-удачния вариант за отопление.

Какви марки и модели ще откриете при нас?

В нашия онлайн магазин можете да намерите универсален маслен отоплител Мaster AIR-BUS BV 691. Той има мощност 225 kW, като е с много високоефективен топлообменник с изпускане на димни газове. Употребява се в складовете, животновъдството, в строителния сектор, размразяване и отопление и други. Машината е издръжлива, лесна и безопасна за използване.

 

Master Airbus BV 691

Защо да закупим маслен отоплител от Onlinemashini.bg?

Onlinemashini.bg предоставя на своите клиенти богато разнообразие от артикули. Всеки продукт включва детайлно техническо описание, което да Ви помогне при избора на подходящия. Ако имате колебания или въпроси, можете да се свържете с нашите консултанти по имейл или телефон.

 

Поръчката е бърза и лесна, като не изискваме създаване на регистрация. Доставяме до личен адрес или офис на куриер обикновено в рамките на 3 дни. Предоставяме възможност за покупка на лизинг с избрани месечни вноски от Вас.