0876 / 170 044
Всяка една машина

Машини за циклене на паркет

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв

Машини за циклене на паркет

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
2 продукта
Holzmann
Машина за циклене на паркет HOLZMANN PSM3, 2200 W, 200 мм
Машина за циклене на паркет HOLZMANN PSM3 разполага с мощност 2200 W и ширина на барабана 200 мм. Циклещата машина е пр...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG43739
2,49900 лв. (-40000 лв.)
2,09900 лв.
Безплатна доставка
Holzmann
Машина за циклене на паркет HOLZMANN PSM2_230V, 1500 W, Ø 176 мм
Машина за циклене на паркет HOLZMANN PSM2 е с размери 930x340x960 мм, предназначена е за полиране (циклене) на  вс...
3 години |
До 15-20 работни дни |
№ в каталога: BG42642
1,95800 лв.
Безплатна доставка

Машини за циклене на паркет

Машини за циклене на паркет

Машините за циклене на паркет имат сравнително просто устройство, като са много лесни за използване. Подходящи са за употреба както от професионалисти, така и от хора, които нямат много опит в подобни дейности.

Тези уреди се състоят от двигател с рамка, ролка с шкурка за шлайфане, колелца за придвижване, висока дръжка и място за торбата, в която ще се събира праха. В повечето случаи тези машини са електрически и имат нужда единствено от включване към ел. захранване, за да работят.

Подходящи са за почти всякакъв тип дървена настилка, като можете да ги използвате за шлайфане във Вашия дом, за бизнес помещения или търговски обекти.

*Дървените подови настилки са популярни не само заради уютния си и привлекателен външен вид, но и поради своята практичност – удобни са за почистване с минимални усилия. 

Дори когато дървеният под е монтиран отдавна и изглежда уморен или износен - той няма нужда да бъде сменян, благодарение на възможностите за циклене, полиране и лакиране.

Начин на използване

Преди да започнете работа, трябва да поставите шкурката върху ролката по указания начин. Ролката обикновено се намира в предната част на уреда - под защитен капак. След като нагласите шкурката трябва да прихванете и торбичката за прах за извода (някои машини имат вграден прахоуловител).

След това можете да пристъпите към същинската част. В повечето случаи при използването на машина за циклене на паркет ще имате нужда от удължителен кабел, който трябва да си набавите предварително. Когато включите и него, може да започнете цикленето.

Действайте с плавни и праволинейни движения - от единия край на стаята до другия. Когато шлайфате дървния под, винаги движете машината напред, вместо да използвате движение назад. 

Работете така, че да паснете на естествената текстура на дървото. Резултатът от движенията с машината за циклене е най-важната част, така че трябва да сте много внимателни при обработката.

Препоръчително е, когато ремонтирате дървен под за първи път, да се допитате до професионалист, който да Ви даде начален урок по циклене, за да си гарантирате максимално добри резултати.

Добре е по време на работа да сте оборудвани с антифони и защитна маска за лице, понеже машините са шумни, а и се вдига прах (въпреки торбичката, която поема основната част от изшкурения материал). 

Също така не забравяйте да затворите вратите и прозорците, да премахнете или покриете всички мебели и да предупредите другите жители или съседи за шума.

За зареждане на циклещата машина са необходими различни видове шкурки. Съществува голям набор от налични степени, като най-високата и най-едра зърненост на хартията е 16, а най-ниската е 150, за да се създадат окончателни изглаждащи ефекти. 

Често най-добрият вариант е да започнете с 40 и да продължите по възходящ ред, за да премахнете постепенно всички признаци на износване от пода.

*С машините за циклене на паркет ще спестите време и средства. Професионалните услуги се заплащат високо, като стойността им включва времето, уменията и оборудването на съответната фирма или лица, които сте наели.
 
*Ако ще обработвате плочки обаче, можете да разгледате категорията ни Машини за рязане на плочки.
 
Начин на използване на машината за циклене

Предлагани марки и модели от OnlineMashini.bg

Предлагаме много добри решения за машини за циклене на паркет с отлично качество - уредите на марка Holzmann, която е утвърден производител на дървообработващи машини в Европа. Закупувайки продукт на Holzmann от тази категория ще получите изключително изгодна цена, 3 години гаранция, както и безплатна доставка до адрес или офис на куриер.

Отлично предложения представлява машина за циклене на паркет Holzmann PSM3.  Уредът поддържа мощност до 2200 W, а ширината на барабана е 200 мм. Подходяща е за всякакъв тип дървени подове. 

Циклещата машина може да се ползва и от по-неопитни потребители при полирането на малки до средни по размер зони. С машината се работи изключително лесно. Тя разполага с вграден прахоуловител и има включена торба за прах.


Holzmann PSM3

Защо да закупите от OnlineMashini.bg?

Освен машините за циклене на паркет в нашия онлайн каталог ще откриете и всякакви други машини за дървообработване. Разполагаме с машини за рязане, електрически фрези за дърво, кантиращи машини и др. При нас винаги можете да се възползвате от изгодни цени, множество намаления и промоции.

Също така от нас ще получите бързо обслужване, както и цялостно отлични условия на пазаруване. Поръчаните продукти пристигат много експедитивно до Вас - в срок до 3 работни дни (до желан адрес или офис на Еконт).

Предлагаме и много допълнителни възможности като опцията за покупка на изплащане за артикули на стойност над 150 лв с ДДС. Ще получите и възможност за професионална консултация по телефона или чрез имейл.