0876 / 170 044
Всяка една машина

Хидравлични станции

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Хидравлични станции

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
1 продукта
Хидравлична станция Husqvarna HP40 12 kW
Хидравличен захранващ генератор. HP 40 е с ниски нива на шум. Тежи 100 кг и е удобен за употреба. Регулируем поток 20...
Швеция |
1 година |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG1813
12,95300 лв.
Безплатна доставка
Хидравлична станция е задължителна, ако ще ползвате хидравлични инструменти. Безспорно доказала се технология, хидравличните станции са незаменимо решение, когато целите да свършите големи обеми работа с нисък разход на гориво. С хидравлична станция ще свършите цялата работа по обновяване на сграда, поддръжка на магистрала или всякаква друга строителна и ремонтна дейност. Покупката на хидравлична станция в комбинация с качествени хидравлични инструменти, като хидравличен къртач е дългосрочна инвестиция във вашия строителен бизнес. 

Видове хидравлични станции

Изборът на подобна машина не е сложен, стига да имате някаква представа за капацитета на работа, който ще трябва да обслужвате. Именно, знаете ли колко работа ще вършите, може да прецените какъв да бъде дебита й и други важни аспекти. Може да ги използвате навсякъде и при всякакви метеорологични условия.

Защо да изберете хидравлични станции от OnlineMashini.bg

Утвърдени производители и преференциални цени –купувайки хидравлична станция, вие търсите от ефективност и качество. Все пак това е инвестиция в бизнеса ви. Затова сме подбрали единствено доказани марки, които произвеждат и продават подобни машини на много пазари в Европа и Света. Като всяко предложение e на на атрактивна цена. 

Богато разнообразие и детайлно описание - предлагаме хидравлични станции, като целим да увеличаваме предложенията си, единствено с доказани марки. Всяка станция е с детайлно разяснено описание и информация на техническите параметри.  

Гаранция и бърза доставка –хидравличните станции са с 1 години гаранция и ще бъдат при вас с бърза и сигурна доставка.