0876 / 170 044
Всяка една машина

Ремаркета и гондоли

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Ремаркета и гондоли

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
1 продукта
Ремарке за мотофреза GardenMAX, 400 кг
Ремарке за мотофреза GardenMAX е с товароносимост 400 кг, предназначено е за мотофрези и мотокултиватори с разме...
На склад |
№ в каталога: BG63780
99000 лв.
Безплатна доставка

Ремарке за градинска техника (ремарке за мотофреза, ремарке за тракторна косачка)
Ремаркета

Ремаркетата за градинска техника са предназначени предимно за по-мощни машини като мотофрези (мотокултиватори) и тракторни косачки. В повечето случаи всяко ремарке е подходящо за определен модел (или серия) градински машини, но има и много варианти, които са универсални и могат да се използват за всякакви видове градинска техника.

Ремаркетата служат за лесно и удобно пренасяне на различни градински материали, инструменти и т.н. Подходящи са за транспортиране на реколта, отпадъци, пръст, пясък, сено и много други. Могат да се използват и за строителни материали.

Спецификации

Най-важната характеристика на едно ремарке за мотокултиватор е неговата Ремаркета и гондоли. В нашия онлайн магазин предлагаме артикули с капацитет на пълнене от 200 до 700 кг, като това са и най-често срещаните стойности на товароносимост на ремаркета на пазара. В повечето случаи са подходящи за леки и средни товари.

Ремаркетата трябва да разполагат с теглич, като в някои случаи той е включен в окомплектовката, но в други трябва да се закупи допълнително. Друг важен технически параметър са размерите на ремаркето, като обикновено се дават ширината, височината и дълбочината на съоръжението. Размерите се отнасят до товарната част.

Важни са и видът на гумите, както и материалът на изработка на ремаркето. Колкото по-здрави са материалите на изработка, толкова по-дълъг ще бъде експлоатационният живот на инвентара. Стандартният тип гуми най-често е 4x12 или 5x12.

Повечето ремаркета са самосвални, някои модели са с предно разтоварване, други задно разтоварване. Често са оборудвани с 2 вида спирачка - крачна и ръчна. 

Предлагани марки и модели ремаркета за мотофреза Onlinemashini.bg

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразни модели ремаркета за градинска техника на марки като Hecht, GardenMAX, Bisonte, Husqvarna, Texas и др.

Едно от най-практичните ремаркета в нашия сайт е моделът Hecht 57100. То има товароносимост 300 кг и размери 134 x 92 x 34 см. Осигурява лесно транспортиране на градински отпадъци или строителни материали. 
Притежава здрава ос с големи колела, спирачка и пластмасова седалка с ергономична форма. Оборудвано е с отразители, спирачен педал и ръчна спирачка.

Популярен продукт в нашия сайт е и ремаркето за мотофреза GardenMAX Gard 107 с товароносимост 400 кг. То е предназначено за мотофрези и мотокултиватори с размери на товарната част от 125 х 80 x 30 мм. 

Разполага с гуми 4 x 12 и обща дължина 265 см. Оборудвано е с ръчна и крачна спирачка, кожена седалка, ресьори и барабан.

Hecht 57100, GardenMAX Gard 107

Защо да закупя от Onlinemashini.bg?

Освен голямото разнообразие от градинска техника в нашия сайт, предлагаме и широка гама от необходимите аксесоари и прикачен инвентар за тези машини. При нас ще откриете и много варианти за мотофреза с ремарке, както и тракторни косачки с ремаркета.

Осигуряваме бързо обслужване и експедитивна доставка, като в много от случаите поръчката Ви ще бъде при Вас още на следващия ден. Доставяме до всяка една точка на страната - дори да живеете в най-отдалеченото село, машината Ви ще пристигне бързо до желания адрес. 

Предлагаме възможност и за разсрочено плащане на избраните продукти. При възникнали въпроси винаги можете да се допитате до нашите консултанти, с които лесно ще се свържете чрез имейл или по телефона. За всеки един продукт можете да пуснете и индивидуално запитване.