0876 / 170 044
Всяка една машина

Бензинови компресори за въздух

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Бензинови компресори

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
3 продукта
ROTAIR
Мобилен компресор Rotair VRK 16 AE, 1600 л/мин, 20.8 к.с, 6 бара
Мобилен компресор Rotair VRK 16 AE е с работно налягане 6 бара и дебит 1600 л/мин. Оборотите на дви...
Италия |
2 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG64670
15,68100 лв.
Безплатна доставка
ROTAIR
Мобилен компресор Rotair VRK 20 AE, 1900 л/мин, 22.1 к.с, 6 бара
Мобилен компресор Rotair VRK 20 AE е с работно налягане 6 бара и дебит 1900 л/мин. Оборотите на двигател...
Италия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG64672
15,68100 лв.
Безплатна доставка
ROTAIR
Мобилен бензинов компресор за въздух Rotair VRK FIBRA, HONDA двигател, 22 к.с., 1000 л/мин., 15 бара
Мобилен бензинов компресор за въздух Rotair VRK FIBRA е оборудван с HONDA двигател GX690 с мощност 22 к.с. Машината има...
Италия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG70890
17,92500 лв.
Безплатна доставка

Бензинов компресор за въздух

Бензинови компресори за въздух


Бензиновите компресори са по-тежки и по-големи от стандартните електрически агрегати за въздух. Те изискват редовно зареждане с гориво, за да работят. На пръв поглед са по-скъпи от електрическите въздушни компресори, но за определени проекти и области на работа са много по-подходящи, като съответно могат да бъдат и много добра инвестиция.

Тези уреди работят с бензинов двигател (двутактов или четиритактов), който осигурява компресиране на въздуха, който преминава през машината. Бензиновите въздушни компресори са изключително мощни машини и могат да се използват за много по-тежки работни задачи от електрическите агрегати за въздух.

Спецификации

Съществуват 2 основни типа бензинови въздушни компресори - бутални и винтови. Тези два вида машини имат различни начини за компресиране на въздуха, като буталните са по-бюджетни, а винтовите по-професионални.

Ако често работите на открито или в отдалечени райони, бензиновите компресори са най-подходящия вариант за ефективна работа. Те са издръжливи, надеждни и могат да компресират въздух за дълги периоди от време. Също така са много полезни при тежки работни задачи и големи натоварвания. 

Тъй като нямат нужда от електрическа мрежа, за да работят, тези компресори могат да бъдат инсталирани или преместени почти навсякъде, където има добра вентилация. И въпреки че изискват по-голяма първоначална инвестиция, този вид машини вършат отлична работа и дори могат да бъдат икономични.

Тези компресори са здрави и мощни, но произвеждат много силен шум. Препоръчително е операторът да си набави някакъв вид защита за слуха, а самият компресор - да бъде инсталиран на открито, за да може поне част от звука да се губи.

Тези уреди отделят доста вредни емисии, докато работят, така че не трябва да се поставят в тесни, непроветрени пространства, тъй като това може да създадат опасни условия за работещите. С големия си размер и тегло, тези машини са по-трудни за преместване от електрическите въздушни компресори.

Въпреки това компресорите с бензинови двигатели разполагат с колела и дръжка за лесно транспортиране. Благодарение на тези колела и удобна дръжка, уредът може без проблем да бъде местен на отдалечени места без електричество.

*Както при всички други моторни машини, бензиновият компресор за въздух се експлоатира най-добре при спазване на всички препоръки и предпазни мерки. Без мерките за безопасност, поради небрежност или невнимание, горивото може да се запали и това да доведе до сериозни инциденти.

Спецификации на бензиновите компресори

Предлагани марки и модели от onlinemashini.bg

Бензиновите компресори са инвентар, който смятаме да развиваме като категория в нашия онлайн магазин. Тези машини са по-скъпи от стандартните компресори за въздух, но за сметка на това са значително по-мощни и удобни за използване на отдалечени от цивилизацията места. 

В нашия сайт ще откриете отлични предложения за моторни агрегати за въздух на италианската марка Rotair. 

Мобилният бензинов компресор Rotair VRK 16 AE например е много мощен и ефективен вариант за агрегат за въздух, захранван от двигател с вътрешно горене. Притежава дебит от 1600 л/мин и мощност - 20.8 к.с. 

Максималното налягане на уреда е 6 бара. Оборотите на двигателя се регулират от пневматична система за управление. Машината поддържа електрически старт и въздушно охлаждане.

Rotair VRK 16 AE

Защо да закупите от onlinemashini.bg

Поръчвайки от нашия онлайн магазин си осигурявате изгодни цени, добро качество на продуктите и бързо обслужване. Доставките също се извършват бързо - в срок от 3 работни дни, като много често може да получите стоката си и директно на следващия ден. 

Предлаганите от нас продукти на сайта разполагат с полезна техническа информация, необходима на клиента за поръчката. Описанията на продуктите са съдържателни, включени са снимки, видеа, ръководства за употреба.

От нас можете да поръчате с възможност за изплащане на лизинг, като направите месечните вноски удобни за Вас. Осигуряваме и опцията „Преглед и тест“ при получаване, за да можете да изпробвате машината преди заплащане.