0876 / 170 044
Всяка една машина

Резервоари за сгъстен въздух

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв

Резервоари за сгъстен въздух

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
1 продукта
ABAC
Резервоар за сгъстен въздух ABAC, 14 л
Резервоар за сгъстен въздух ABAC е с капацитет 14 л. Практичен и функционален, той позволява пренасяне на сгъстен възду...
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG47091
43900 лв. (-8000 лв.)
35900 лв.
Безплатна доставка

Резервоари за сгъстен въздух

Какво представляват резервоарите за сгъстен въздух?

С резервоарите за сгъстен въздух, още наречени ресивъри, може да съхранявате сгъстен въздух под налягане. За пълненето на резервоара се използва въздушен компресор.

Резервоарите за въздух са абсолютно необходими за всяка система за сгъстен въздух, не само действайки като буфер, но също така позволявайки на системата да работи по-ефективно.

Ресивърът има определен обем, който разполага с предпазен клапан, кран за отстраняване на конденза, както и манометър. За освобождаване на въздуха се използва клапан.

Резервоарите за сгъстен въздух са подходящи за надуване на гуми на коли и велосипеди и други.

Резервоари за сгъстен въздух

Функции и приложение

Налягането, което имат ресивърите, е огромно. Те използват въздух, когато компресорът не работи. Също така осигуряват допълнителен въздух по време на периоди на висока употреба. Техните основни функции са съхраняване на въздух в пневматичните системи за спешни нужди, осигуряване на непрекъснатост при производство на газ и др.

Различните въздушни компресори се използват в различни приложения, например за напомпване на гуми на автомобил, пречистване на мръсен въздух и прах, ускоряване на процеса на производство на храни и други.

Сгъстеният въздух може да се използва в автомобилната, фармацевтичната, железопътната, земеделската, дървообработващата и производствената индустрия.

Какви марки и модели ще откриете при нас?

В нашия онлайн магазин ще откриете резервоари за сгъстен въздух с марки като HBM, ABAC и други.

Един от най-търсените продукти в нашия сайт е разширителен съд за компресора HBM 8329 с обем от 300 литра и максимално работно налягане 8 bar.

Може да работи на минимална температура от -10° и максимална +100°. Съдът е с размери 170 см на височина, диаметър 50 см и тегло от 75 кг, като може да съхранява голям обем от сгъстен въздух.

Друг предпочитан продукт е резервоар за сгъстен въздух ABAC 2901324717 с обем от 14 литра, ширина 24 см и височина 48 см. Резервоарът може да пренася сгъстен въздух за различни цели и е много практичен. Доставя се с всички нужни предпазни устройства.

Резервоар за сгъстен въздух

Защо да изберем резервоар за сгъстен въздух от Onlinemashini.bg?

В нашия онлайн магазин ще откриете над 80 000 артикула и стотици марки. Всеки продукт е описан подробно, за да може да направите лесен и информиран избор.

Имате възможност за закупуване на изплащане с избрани месечни вноски. Нашите резервоари за сгъстен въздух са висококачествени и практични.

Ако имате нужда от съдействие или допълнителни въпроси, може да се свържете с нашите професионални консултанти по имейл или телефон.

Поръчката е лесна, без необходимост от регистрация. Доставяме бързо до офис на куриер или до личен адрес. Обикновено доставката отнема 3 работни дни след приемане на Вашата поръчка.