Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Помпи за повишаване на налягането • Цени

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Помпи за повишаване на налягането

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
4 продукта
Засмукваща помпа Wilo PB-088EA, 150 W, воден стълб 8 м
Засмукващата помпа Wilo PB-088EA е с мощност 150 W. Максималната напорна височина е 8 m, а максималното работно налягане е...
Германия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG21407
19100 лв.
Безплатна доставка
Помпа за повишаване на налягането Wilo PB-201EA, 340 W, воден стълб 15 м
Помпата за повишаване на налягането Wilo PB-201EA е с мощност 340 W. Помпата има воден стълб 15 m. Максималното работ...
Германия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG21406
26700 лв.
Безплатна доставка
Засмукваща едностъпална центробежна помпа Wilo PB-400EA, 550 W, 22 m, 4.5 m3/h
Засмукваща едностъпална центробежна помпа Wilo PB-400EA е с мощност 550 W. Максималната напорна височина е 22 m, а максима...
Германия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG29207
35400 лв.
Безплатна доставка
Трифазна индустриална помпа за водоструйки и пароструйки COMET MTP FW2 15/200, 400 V, 6.9 kW, 200 бара, 900 л./ч.
Трифазна индустриална помпа за водоструйки и пароструйки COMET MTP FW2 15/200 има захранване 400 V, мощност 6.9 kW, наляга...
Италия |
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG63948
1,95200 лв.
Безплатна доставка

Защо да си купите помпа за повишаване на налягането?Помпи за повишаване на налягането от OnlineMashini.BG

Използването на помпа за повишаване на налягането във водоснабдителната мрежа поддържа налягането на водния поток постоянно и стабилно. Когато налягането на водата във водопроводната система е прекалено слабо, за да може битовата техника да работи нормално, най-доброто решение е употребата на помпа за повишаване на налягането. Монтажът на този вид помпи към водопроводната мрежа е лесен и удобен. Те осигуряват стабилно налягане на водния поток, като покритието на помпата е антикорозионно. Подходящи са както за студена, така и за топла вода с температури до 95 градуса.

Каква помпа за повишаване на налягането е най-подходяща за вас?

На пазара има много видове помпи за повишаване на налягането. За да изберете най-удачната помпа за вас е добре внимателно да се запознаете с тяхната функционалност, материалите, от които са изработени, и техническите параметри, на които отговарят:

⦿ мощност във ватове;
⦿ максимална височина на воден стълб;
⦿ максимално работно налягане;
⦿ максимален дебит;
⦿ температурен диапазон;
⦿ цолове на вход и изход.

Приложения и ползи на помпата за повишаване на налягането 

Помпените агрегати за повишаване на налягането работят при малки консумации на вода и са подходящи за вътрешни приложения, изискващи високо налягане в един възел - баня, тоалетна, кухня, в кранове, душове, входове за газови котли, или пък при соларни системи от отворен тип. Водоснабдяването, което осигуряват чрез повишаване на налягането на водата ги прави прави идеален помощник в широк диапазон от дейности.

Защо да вземете помпа за повишаване на налягането от OnlineMashini.BG?

Утвърдени производители и преференциални цени – когато купувате специализиран уред като помпа за повишаване на налягането, е най-добре да се доверите на доказани марки, затова помпите, които предлагаме са от лидерите в бранша. При нас всеки един техен артикул е достъпен на атрактивна цена. 

Богато разнообразие и детайлно описание - предлагаме няколко вида помпа за повишаване на налягането, с детайлно разяснено описание и изчерпателна информация на техническите параметри. 

Гаранция и бърза доставка – нашите помпи за повишаване на налягането са с до 3 години гаранция, като всеки един от тях вие може да получите в най-кратки срокове, с бърза и надеждна доставка до адрес навсякъде в България.