0876 / 170 044
Всяка една машина

Дизелови водни помпи

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Дизелови водни помпи

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
6 продукта
Hyundai
Дизелова помпа с електрически стартер Hyundai DHY 80 LE- 3", 6 к.с.
Дизелова помпа с електрически стартер Hyundai DHY 80 LE е с диаметър на отвора -3" и мощност на двигателя 6 к.с. Помпат...
2 години |
На склад |
№ в каталога: BG48100
1,79500 лв.
Безплатна доставка
WORMS
Дизелова помпа за агресивни течности WORMS P52D+Kit Viton, 2", 38 м, 45 м³/ч, 4.8 к.с.
Дизелова помпа за агресивни течности WORMS P52D+Kit Viton има размер на входния/изходния отвор 2", напор 38 м и дебит 4...
2 години |
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG69635
6,14800 лв.
Безплатна доставка
WORMS
Дизелова помпа за вискозни течности WORMS МЕСA 25D, 3", 15 м, 19.8 м³/ч, 4.8 к.с.
Дизелова помпа за вискозни течности WORMS МЕСA 25D има размер на входния/изходния отвор 3", напор 15 м и дебит 19.8 м&s...
2 години |
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG69667
15,12500 лв.
Безплатна доставка
ITC Power
Дизелова помпа с ел.стартер ITC Power DP 80 LE, 6 HP, 3 '', 33 m
Дизелова помпа с ел.стартер ITC Power DP 80 LE е с мощност 6 HP. Диаметърът на входящ/изходящ отвор е 3 ''. Максималния...
2 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG37248
1,54000 лв.
Безплатна доставка
WORMS
Дизелова помпа за мръсна вода WORMS RD55, 3", 28 м, 54 м³/ч, 4.8 к.с.
Дизелова помпа за мръсна вода WORMS RD55 е с присъединителен размер 3", напор 28 м и дебит 54 м³/ч. Оборудвана е с...
2 години |
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG69574
5,28200 лв.
Безплатна доставка
WORMS
Дизелова помпа за агресивни течности WORMS P52D, 2", 38 м, 45 м³/ч, 4.8 к.с.
Дизелова помпа за агресивни течности WORMS P52D има размер на входния/изходния отвор 2", напор 38 м и дебит 45 м³/...
2 години |
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG69631
4,58400 лв.
Безплатна доставка

Дизелови водни помпи

Какво представляват дизеловите водни помпи?

Дизеловата помпа е съставена от различни компоненти, сред които помпено тяло, рамка, както и дизелов двигател. Функциите и най-подходящото приложение на дизеловата помпа варират на база конкретния модел, който сме избрали. 
Някои от моделите на пазара са оборудвани и с транспортни колела, които да ни гарантират максимален комфорт при пренасянето на помпата.

дизелови водни помпи


Характеристика

Има различни особености и характеристики на дизеловите водни помпи, като е добре да ги съобразим с конкретните нужди. Така например различните модели водни помпи, които се предлагат, имат различен диаметър на входящ/изходящ отвор

Той може да бъде 2“, 6“ и други. Още един важен фактор, който е добре да вземем предвид преди да преминем към покупка на дизелова водна помпа, е нейният максимален дебит.

Характеристиките на дизеловия двигател на водната помпа също се различават – например по своята мощност. Голямото разнообразие от дизелови помпи означава, че на пазара можете да откриете артикули, които са подходящи за различни видове течности, сред които са горива, мръсна вода или пък чиста вода.

Приложение

Дизеловата водна помпа намира широко приложение както в бита, така и в професионалните направления. Така например такъв тип помпи могат да бъдат ползвани по време на бедствия като наводнения, а освен това се употребяват и в строителството. Дизелова помпа за вода също така е много полезна, когато имаме нужда от качествено напояване на нашите посеви.

Предимства на дизеловите водни помпи

Дизеловите водни помпи имат редица предимства. Например те са сравнително лесни за поддържане, а освен това са и издръжливи. Тези артикули се характеризират с висок воден стълб, а и висок дебит. Това ги прави полезни при използване на място, което има сериозна денивелация.

Друго предимство на дизеловите помпи е това, че могат да стартират работа при различни температури. Разходът на гориво на тези продукти също ги прави полезен уред за редица задачи както в бита, така и на професионално ниво.

дизелови помпи за вода

Какви марки и модели ще откриете при нас?

В onlinemashini.bg ще откриете дизелови помпи с различни приложения. Продуктите, които предлагаме, са от различни марки - WORMS, Hyundai, ITC Power.

Пример за продукт, който е много предпочитан от нашите клиенти, е дизеловата помпа с електрически стартер Hyundai DHY 80 LE-3”. Тя се използва за чиста вода, като може да ни бъде полезна за водно подаване към селскостопански площи, а и за употреба при наводнени участъци например.

Помпеното алуминиево тяло и дизеловият двигател споделят задвижващ вал, а диаметърът на отвора е 3“. Максималният дебит на машината е 1000 л/мин, а мощността на двигателя е от 6 к.с. Максималният напор на тази помпа е 33 м.

При нас можете да намерите също дизелова помпа за агресивни течности WORMS P52D с напор 38 м и дебит 45 м³/ч. Разполага с 4-тактов двигател с мощност 4.8 к.с. Помпата е изработена от високоустойчиви компонентни с дълъг експлоатационен живот. Разполага с подсилена стоманена рамка, предпазваща помпата от удари.

Търсен продукт при нас също е дизелова помпа с ел. стартер ITC Power DP 80 LE с мощност 6 к.с. Максималният напор е 33 м, а диаметърът изход – 3“. С помпата може да се захранват с вода както жилищни, така и селскостопански зони, но и да се отводняват райони. 

Машината е оборудвана с ударопоглъщащи амортисьори и включва защита от работа без масло.

WORMS P52D,  ITC Power DP 80 LE

Защо да закупим дизелова водна помпа от OnlineMashini.bg?

Предимствата за потребителите на нашия онлайн магазин са много. Предлаганите от нас артикули са на конкурентни цени, а често при нас можете да откриете и отстъпки от редовните цени. 

Като наши клиенти можете да се възползвате и от услугата ни „Видял си по-ниска цена?“. Въз основа на нея можете да се възползвате от по-ниска цена, ако сте я намерили в друг конкурентен онлайн магазин.

Доставката се случва в рамките на около 3 работни дни. Ако по някаква причина не сте доволни от продукта, който получавате, можете да го върнете в рамките на 15 дни след доставката от куриер.