0876 / 170 044
Всяка една машина

Хаспели и компоненти

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?

Хаспели

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
2 продукта
Imer
Баластен кош за гредова стойка Imer, до 250 кг
Баластен кош за гредова стойка Imer включва скоби за захващането му към тръбния профил на краката на стойката и ка...
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG9974
71600 лв.
Безплатна доставка
Imer
Гредова стойка за телфер Imer, до 500 кг, за модели G500; BS500, без кофа
Гредова стойка за телфер Imer е с дължина на гредата 3000 мм и разкрач на подпорите 1500 мм. Предназначена е за всички...
До 5-7 работни дни |
№ в каталога: BG9975
2,31200 лв.
Безплатна доставка
Хаспели от OnlineMashini.BGХаспелите са инструменти създадени в полза на работата по строителни обекти както в индустрията, така и в бита. Техните леки и устойчиви конструкции ги правят удобни и за употреба и комфортни за пренасяне и съхранение. Компонентите им са произведени от висококачествени материали, с грижа за вашата сигурност по време на експлоатацията им. Към тях обикновено има различни аксесоари – платформи с борд за пренасяне на насипни или листови материали, с опция за регулиране на ъгъла на равнината на платформата. Комплектът към тях включва транспортни колела и допълни секции. Предимствата на хаспелите, които ги правят незаменим помощник в работата и толкова търсени сред потребителите, са много –  високата им издръжливост и износоустойчивост на различни работни условия, удобният и бърз монтаж, максималната височина на вдигане, дистанционното управление и високата товароподемност на голяма височина.

Какви хаспели са най-подходящи за вас?

На пазара за подемна техника и оборудване има най-различни хаспели по предназначение и модели. Вземете най-удачния вариант за вашите нужди. За да се ориентирате в избора си обърнете внимание на основните параметри:

⦿ Капацитет;
⦿ Максимална височина на вдигане;
⦿ Диаметър на въжето;
⦿ Максимална височина на вдигане при пълно натоварване;
⦿ Тегло на базовата секция;
⦿ Двигател;

Приложения и ползи на хаспелите

Хаспелите са перфектния избор за лесен и надежден транспорт на разнообразни материали на различна височина. Когато става въпрос за работа по покриви и мансардни етажи това е предпочитаната машина. Електрическият двигател задвижва шейна с ролки, движеща се по водещите профили. Нейната ъглова секция осигурява лесна промяна на равнината на движещата се платформа. Така транспортираният материал стига безпроблемно до своето предназначение.

Защо да вземете хаспел от OnlineMashini.BG?

Утвърдени производители и преференциални цени – когато купувате специализиран уред, като хаспел е най-добре да се доверите на доказани марки, затова уредите за подемна техника, които предлагаме са на лидерите в бранша.

Богато разнообразие и детайлно описание - при нас ще откриете само инструменти от производители с дългогодишен опит. Предлагаме ви няколко вида машини, с детайлно разяснено описание и изчерпателна информация на техническите параметри. 

Гаранция и бърза доставка –предлагаме хаспели с до 3 години гаранция, като всеки един от тях вие може да получите в най-кратки срокове, с бърза и надеждна доставка до адрес навсякъде в България.