Свържи се с нас: 0876 / 170 044
Всяка една машина

Градински валяци на преференциални цени

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Градински валяци

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
4 продукта
Ръчен градински валяк HECHT 501, 50 см, 37 л
Ръчен градински валяк HECHT 501 е с работна широчина 50 см и диаметър 32 см. Има удобна дръжка за комфорт при работа....
Чехия |
На склад |
№ в каталога: BG19977
13800 лв. (-3900 лв.)
9900 лв.
Безплатна доставка
Градински валяк Einhell GC-GR 57
  Градински валяк, изработен от метал за валиране на повърхности и наскоро засети семена (например семена от трева,...
Германия |
На склад след 25.10.2021 |
№ в каталога: BG38755
12999 лв.
Безплатна доставка
Ръчен градински валяк СИБРТЕХ, 50 см, 50 л
Ръчен градински валяк СИБРТЕХ е предназначен за уплътняване на почвата, утъпкване на пясък и асфалт, както и за изравняван...
Русия |
На склад |
№ в каталога: BG52796
11500 лв.
Безплатна доставка
Градински валяк за прикачване Husqvarna
Поставете валяка на Вашия трактор и го напълнете с вода или пясък. Използвайте го за заглаждане на неравни повърхности или...
Швеция |
2 години |
До 20 работни дни |
№ в каталога: BG6999
63400 лв.
Безплатна доставка

Ползи и предимства от градински валякГрадински валяци от OnlineMashini.BG

Градински валяк представлява кух цилиндър, в който се добавя тегно под формата на вода или пясък. Това е полезна и ефективна машина, чрез която бързо ще изравните земната повърхност. Процесът е още известен като компактиране и чрез него бързо ще отъпканите новозасяти площи, като така ще подобрите задържането на семената от почвата. Също така, след окосяване на тревисти площи, с градински валяк може да фиксиране посоката, в която да расте тревата. Така ще създадете добре познатия ефект от футболните игрища. Градинският валяк определено е предпочитана градинска техника, особено ако земята е била повредена от къртици или друг подобен вредител. 

Видове градински валяци и техните приложения

Валяците за градина се делят в две категории: валяк с ръчно задвижване или валяк, който се прикача към моторизирана машина, като трактор косачка или друга моторизирана земеделска машина. Разгледайте и изберете градински валяк с ръчно задвижване или градински валяк за прикачване. 

Защо да вземете градински валяк от OnlineMashini.bg?

Утвърдени производители и преференциални цени - предлагаме единствено градински валяци от доказани производители, като Einhell, HECHT, Husqvarna и СИБРТЕХ. Като всеки компактор е на атрактивна цена. 

Богато разнообразие и детайлно описание - предлагаме няколко вида ръчни градински валяци, както и валяк за прикачване към градински трактор. Като всеки валяк е с изчерпателно описание. 

Гаранция и бърза доставка - някои градински валяци са с до 2 години гаранция, а всеки един от тях ще бъде доставен в най-кратки срокове до адрес навсякъде в България.