0876 / 170 044
Всяка една машина

Акумулаторни мотофрези

БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
×
Филтрирай

Акумулаторни мотофрези

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
4 продукта
Einhell
Акумулаторна мотофреза Einhell GE-CR 30 LI-SOLO POWER X-CHANGE, 30x20 см, без батерии и зарядно устройство
Акумулаторна мотофреза Einhell GE-CR 30 LI-SOLO POWER X-CHANGE е със захранващо напрежение 36 V и работна дълбочин...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG44611
36999 лв. (-6000 лв.)
30999 лв.
Безплатна доставка
HECHT
Акумулаторна мотофреза HECHT 7025, 20 V, 20 см, без батерия и зарядно
Акумулаторна мотофреза HECHT 7025 има напрежение 20 V и работна ширина 20 см. Мотофрезата може да се използва в малки з...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG82534
22800 лв. (-3900 лв.)
18900 лв.
Безплатна доставка
Einhell
Акумулаторна мотофреза за кантиране Einhell GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 мм, без батерия и зарядно
Акумулаторна мотофреза за кантиране Einhell GE-LE 18/190 Li-Solo е с напрежение 18 V и максимална дълбочина на рязане 4...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG82409
28499 лв. (-5599 лв.)
22900 лв.
Безплатна доставка
Einhell
Акумулаторна мотофреза за кантиране Einhell GE-LE 18/190 Li, 18 V, 2.5 Ah, 45 мм, с батерия и зарядно
Акумулаторна мотофреза за кантиране Einhell GE-LE 18/190 Li-Solo е с напрежение 18 V и максимална дълбочина на рязане 4...
3 години |
На склад |
№ в каталога: BG93125
33498 лв. (-9499 лв.)
23999 лв.
Безплатна доставка

Акумулаторни мотофрези

Какво представляват акумулаторните мотофрези?

На днешно време на пазара могат да бъдат намерени много и разнообразни мотофрези за фрезоване на почвата, всяка със своите особености и характеристики. 

Едно обаче е общо между всичките предложения – мотофрезата като машина улеснява безкрайно много работата на хоби градинарите и професионалните земеделци, когато става въпрос за обработката на почвата след процеса на изораване.

Мотофрезата е машина, която е изключително подходяща да ни съдейства при допълнителната грижа за земята след като бъде изорана. Мотофрезите работят чрез бързото движение на своите остриета, наричани още мотички. 

Мотофрезите обаче са много различни и варират в своите характеристики според марката и модела.

акумулаторни мотофрези

Характеристики на акумулаторните мотофрези

Има някои характеристики, на които трябва да обърнем внимание при избора на правилната акумулаторна мотофреза. Такава е например работната ширина, която варира на база различните марки и модели. 

Други важни особености са работната дълбочина, както и максималната скорост, на която е способна машината. Наличието на транспортни колела пък улеснява работата с уреда.

акумулаторна мотофреза

Предимства и недостатъци на акумулаторните мотофрези

Акумулаторните мотофрези споделят част от предимствата, които характеризират и класическите електрически, но имат и някои предимства пред тях. 

С акумулаторните мотофрези няма нужда да подготвяте предварително гориво – нещо, за което непременно трябва да бъде помислено при бензиновите мотофрези. Допълнително предимство на акумулаторните варианти е, че щадят природата и са екологични, тъй като не изхвърлят вредни емисии в работен режим.

Още няколко предимства на акумулаторните мотофрези могат да бъдат изброени, когато ги сравним с електрическите. Ако се спрете на акумулаторен уред, няма да трябва да се съобразявате с ограниченията, които иначе биха ви били наложени от кабела при електрическата машина. 

Така можете спокойно да достигате и до най-отдалечените кътчета на Вашата градина. Отделно не сте толкова зависими от нуждата от качествен достъп до електрическата мрежа в близост до обработваемата земя – нещо, което е от задължителен характер при типичните електрически фрези.

Акумулаторните мотофрези имат и някои недостатъци. Те например трябва да бъдат съобразени с типа натоварване, на което ще бъдат подложени. Акумулаторните машини имат не особено висока мощност, а също така са със сравнително ниска работна ширина.

EINHELL GE-CR 30 LI-SOLO

Какви марки и модели акумулаторни мотофрези ще откриете на OnlineMashini.bg?

Освен акумулаторни мотофрези в нашия сайт можете намерите също бензинови и електрически машини на добри цени, както и различни модели прикачен инвентар.

В нашия сайт можете да откриете акумулаторната фреза Einhell GE-CR 30 LI-SOLO oт семейството POWER X-CHANGE. Продуктът може да бъде полезен при процеса на механизирано окопаване на земя.

Акумулаторната мотофреза от серията POWER X CHANGE разполага с четири остриета и работна дълбочина до 20 см, а максималната работна ширина е 30 см.

Захранващото напрежение на машината е 36 V, а максималната скорост е 140 оборота в минута. Двигателят, с който е оборудвана фрезата, се грижи за икономичността на артикула, както и тишината му в работен режим. 

Трябва да се има предвид, че акумулаторната мотофреза Einhell се предлага без батерия и зарядно устройство, като такива трябват да бъдат купени допълнително.

Защо да се доверим на OnlineMashini.bg?

Ние от onlinemashini.bg имаме опит в предлагането на различни инструменти, аксесоари и машини за грижата за двора, градината, или пък за професионалните Ви нужди. 

При нас поръчката става безпроблемно и бързо, а след като тя бъде обработена продуктите Ви ще бъдат при Вас в рамките на 3 работни дни. Имате възможност също за безплатна доставка и опция за разсрочено плащане над определена сума.

Цените при нас са изгодни за потребителите, а освен това често на нашия сайт има и отстъпки от редовните цени. Предлагаме също и услугата „Видял си по-ниска цена?“, от която Вие като потребители може да се възползвате. 

Разбира се, ако не сте удовлетворени от артикула, който сте получили, то можете да го върнете до 15 дни, след като сте го получили.