0876 / 170 044
Всяка една машина

Мотокултиватори (Мотоблок)

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Търсиш машина?
×
Филтрирай

Култиватори

Подреди по
Най-продавани
Филтрирай
0 продукта

Мотокултиватор (мотоблок) - приложения и ползиМотоблок/Мотокултиватор от OnlineMashini.BG

Мотокултиваторът или мотоблок е незаменима, мултифункционална градинска техника, с която ще окосите, изорете и прекопаете почвата на градината. Още известен като мотоблок или култиватор, с него ще обработите градината, но и ще свършите много друга работа в двора. Благодарение на широкия инвентар от приставки, с които мотокултиваторът работи, с тази градинска техника още ще раздробите отсечени клони, ще почистите натрупан сняг, ще пренесете обемни и тежки материали и много други дейности - въображението е лимитът. 

Култивирането на почвата е задължителна стъпка за хубавата земеделска продукция. Чрез процесът на култивиране, почвата се разрохква и наситнява, но успоредно с това, към почвата се примесват жизненоважните биоорганизми, тор и пестициди. Преди сеитба или засаждане, култивирането е подготвителен процес, при който почвата се изравнява и структурира в дълбочина. 

Кострукция и предимства на мотокултиватора

Мотоблока представлява двуколесен, едноосов аналог на добре познатия селскостопански трактор. И както тракторът е решение за много земеделски проблеми, така и мотокултиваторът е оптимален избор на градинска техника. Благодарение на пригодността да работи с много и различен инвентар, мотоблокът ще бъде вашето селскостопанско “швейцарско ножче”. Създаден за тежка и продължителна работа на равно или по стръмен терен. Мотоблокът е машина, която е предпочитано цялостно решение за малко и средно голямо селскостопанско производство. Повечето модели имат надеждна система с блокаж на диференциала, която предоставя стабилност и сигурност при управление. 

Предимствата на мотокултиватора са очевидни. Тази градинска машина е създадена за тежка и продължителна работа, и точно поради тази причина, моноблокът е със зъбни предавки, без колани или вериги. Мотокултиваторът е проектиран в традициите на автомобилостроенето, като трансмисията използва зъбни колела и стоманени валове, закрепени на сачмени лагери. Скоростната кутия на мотокултиваторът е издръжлива и ще ви служи дълги години, дори и след продължителни часове работа. Тази градинска техника е изключително добре балансирана, благодарение на ниския си център на тежестта, който е концентриран по средата на машината. Освен това, мотокултиваторът има независип PTO вал и задвижване на колелата, което ще рече, че операторът може да спре прикачения инвентар, докато колелата продължат да са в движение - важен момент за безопасната работа с мотокултиватор. 

Защо да изберете мотокултиватор от OnlineMashini.BG?

Утвърдени производители на атрактивни цени - сериозни и дългогодишни партньорства с доказани производители на градинска техника, като Grillo PETROV, HEBA, Lambordini,TEXAS ви гарантират качество на конкуренти цени. 

Богато разнообразие и детайлно описание на продукти поддържаме и добавяме нови предложения от производители на мотокултиватори, защото целим всеки клиент да направи информиран избор при покупка на косачка. 

Гаранция и бърза доставка - предлаганите мотокултиватори са с до три години гаранция и, благодарение на утвърдената ни мрежа за доставка, ще бъдат доставени бързо и сигурно.