0876 / 170 044
Всяка една машина
Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Блог
История на Husqvarna
Историята на Husqvarna продължава да се развива вече над 330 г. Компанията има богато минало, като е произвеждала огнестрелни оръжия, велосипеди и мотоциклети, роботи за разрушаване, косачки за трева, моторни триони и много други. През годините са променяни логата, като последното остава непроменено от 2012 г. насам.
Как да се грижим за козината на домашния любимец?
Козината на домашния любимец трябва да се поддържа правилно, като за целта трябва да се разрешва редовно, а в необходимост и да се подстригва. Машинките за подстригване на животни са подходящи както за кучета, така и за по-големи животни като овце, коне и др.
Защо и как да обслужите вашата косачка преди сезона на косене?
През пролетта преди да започне косенето трябва да се направи проверка на въздушния филтър, карбуратора, остриетата, резервоара за гориво, задвижващите гуми и т.н. Бензиновите косачки изискват повече поддръжка, отколкото акумулаторните и електрическите.
Запушен карбуратор на мотофреза - как се почиства и поддържа?
Карбураторът на мотофрезата се използва, за да се измери количеството гориво и въздух, които навлизат в горивната камера на двигателя. Той може да се смени поради 2 причини - когато машината не е използвана дълго време и когато машината е работила прекалено много и натоварването е било огромно. Карбураторът може да се почисти със специален препарат или да бъде сменен.
Какви настилки при подово отопление да изберем?
Най-добрата настилка е тази, която пренася най-ефикасно топлината към повърхността на пода. Твърдите материали като камък и керамика имат най-добър топлопренос.
Как да изберем термопомпа?
Кратка информация за видовете термопомпи, начинът им на работа и специфичните характеристики.
Как, какво и защо да изберем подово отопление за дома си?
Всичко за подовото отопление - видове, предимства, съвети при избор.
Какъв снегорин да изберем за зимата?
Снегорините - значение, видове, съвети за покупка, интересни факти
Как да изберем инфрачервена картина за отопление?
Говори се за предимствата на инфрачервените картини и принципите на работа на инфрачервеното отопление.
Значение на генераторите за ток през зимата
Говори се за значението на генераторите за ток през зимата - в планинските селища, при аварии, при кризисни военни ситуации. Посочват се основните видове генератори за ток и техните характеристики.