0876 / 170 044
Всяка една машина
Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Блог
Какъв къртач да си купя? - съвети и насоки
Къртачът служи за разрушаване на бетонни стени, тухли, плочки. Съществуват 4 вида къртача - акумулаторни, електрически, хидравлични и бензинови.
Каква е разликата между перфоратор и къртач?
Перфораторът пробива, кърти и разбива, а къртачът е мощна машина, която се използва предимно за разрушаване на стени, бетонни плочи, тухли и др.
Какъв винтоверт да избера? - съвети и насоки
Винтовертите се използват предимно за завиване и развиване на винтове и болтове, но и за пробиване. По-голямата част машини са акумулаторни, като батериите с по-голямо напрежение, имат по-голяма мощност.
Как да изберем цепачка за дърва?
Цепачките за дърва се използват за лесно разцепване на голямо количество дървени трупи. Можете да избирате между електрически и бензинови, хоризонтални и вертикални машини за цепене на дърва.
Какъв препарат за водоструйка да изберем?
Препаратите за водоструйки осигуряват по-лесно и бързо почистване на повърхностите. Подходящи са за автомобили, мотоциклети, дърво, пластмаса, ръждиви повърхности и т.н.
Каква водоструйка да избера?
Водоструйките се използват за почистване на автомобили, пътища, алеи и др. Избирайте водоструйка според типа захранване, мощност, вид дюза и дължина на маркуча.
Как се сменя корда на електрически тример?
Преди да смените кордата на тримера разгледайте внимателно ръководството за употреба.
Как да изберем подходящ редуцир вентил?
Редуцир вентилите регулират налягането по време на заваряване. Съществуват различни видове регулатори - едностепенни, двустепенни, TIG заваръчни регулатори, газо-кислородни и други.
Ръководство за безопасност при заваряване
При заваряване използвайте предпазни средства като заваръчна маска, ръкавици, предпазно облекло, ръкавици и др. Спазвайте и инструкциите за безопасна работа от производителя.
Лятна поддръжка на климатик, която не е желателно да пропуснете
Поддръжката на климатика преди лятото е от важно значение, за да сте сигурни, че през топлите месеци ще работи правилно и ще охлажда ефективно дома Ви.