0876 / 170 044
Всяка една машина
Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Блог
Монтаж на лебедка - какво трябва да знаем?
Автолебедката се използва за повдигане и изтегляне на превозни средства. Най-често се монтира на рамата, шасито или бронята.
Има ли разлика между телфер и лебедка?
Телферите се задвижват от електрически ток и биват въжени и верижни. Лебедките могат да бъдат ръчни, електрически и хидравлични.
Какво масло се слага на къртач?
Смазочните вещества като масло или грес се използват за смазване на инструментите. Така се удължава животът на машините.
DeWalt Wonder-Worker - значение на настолния трион с радиално рамо
Първият трион с радиално рамо е изобратен през 1922 г. Специфичното при него е режещата глава, която се накланя под различен ъгъл, за да се правят скосени разрези, както и разрези под наклон.
Как да съхраняваме моторната коса през зимата?
През зимата изпразнете бензина от резервоара за гориво на бензиновия тример. Съхранявайте във вертикално положение, далеч от студ и влага.
Как да избегнете повреда на акумулатора си: избиране на правилното зарядно устройство
Съществуват стандартни и интелигентни зарядни устройства. При избор обърнете внимание на капацитета на зареждане, функциите на зарядното и дали е съвместимо с батерията.
Moto-Tool - първият ротационен мултитул
Първият ротационен мултитул Moto-Tool е бил изобретен официално през 1935 г. Използван е за различни цели като пробиване, оформяне, заточване и т.н.
Компактният Milwaukee Hole-Shooter
Milwaukee Hole-Shooter - първата бормашина с висок въртящ момент, предназначена за пробиване на големи отвори.
Революционната хибридна батерия FLEXVOLT
Батерията DeWALT Flexvolt е единствената, която превключва напрежението от 18 V на 54 V. Тя осигурява повече време на работа и по-голяма производителност.
Влагомери: основен инструмент за поставяне на дървени подови настилки
Влагомерите са уреди за измерване на влага в различни повърхности. Преди поставянето на подова настилка е от важно значение да се използва влагомер, за да се избегнат проблеми на по-късен етап.