0876 / 170 044
Всяка една машина
Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Блог
Основни причини да почиствате с пара
Сред основните причини за почистване с пара са: елиминиране на алергените и акарите, почистване без химикали, ефективно почистване на детски играчки и т.н.
Указания за безопасно използване на пневматични инструменти
При работа с пневматични инструменти трябва да осигурите защита на слуха, очите, ръцете и лицето с предназначените за това предпазни средства.
Разликите между нискотемпературните и високотемпературните термопомпи
Термопомпите се използват за отопление и охлаждане и биват няколко вида. Едни от тях са нискотемпературните и високотемпературните, като основната разлика между тях е изходната температура на водата в отоплителната мрежа.
Какво представлява терморегулаторът за подово отопление?
Терморегулаторите се използват за регулиране на стайната температура. Съществуват различни видове терморегулатори - жични, безжични, програмируеми, непрограмируеми и др.
Наръчник на ръчни инструменти
Съществуват различни видове ръчни инструменти, предназначени за дървообработка, металообработка, заваряване, разрушаване, ремонт на автомобили и т.н.
Винтовертите - история през годините и иновации
Винтовертите се делят на електрически и акумулаторни, за хоби и професионална употреба. Смята се, че първият акумулаторен винтоверт е произведен през 1961 г. Днес се предлагат винтоверти на утвърдени производители от цял свят.
Как работят хидравличните станции?
Хидравличните станции захранват хидравлични машини като къртачи, фугорези и др. Те спестяват време и гарантират качество и сигурност.
Какъв къртач да си купя? - съвети и насоки
Къртачът служи за разрушаване на бетонни стени, тухли, плочки. Съществуват 4 вида къртача - акумулаторни, електрически, хидравлични и бензинови.
Каква е разликата между перфоратор и къртач?
Перфораторът пробива, кърти и разбива, а къртачът е мощна машина, която се използва предимно за разрушаване на стени, бетонни плочи, тухли и др.
Какъв винтоверт да избера? - съвети и насоки
Винтовертите се използват предимно за завиване и развиване на винтове и болтове, но и за пробиване. По-голямата част машини са акумулаторни, като батериите с по-голямо напрежение, имат по-голяма мощност.