0876 / 170 044
Всяка една машина

Машина за шлайфане на стени и тавани тип ''Giraffe'' Flex GE 5 + SH Kit / 500 W , Ø 225 mm / - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Машина за шлайфане на стени и тавани тип ''Giraffe'' Flex GE 5 + SH Kit / 500 W , Ø 225 mm /
Машина за шлайфане на стени и тавани тип ''Giraffe'' Flex GE 5 + SH Kit / 500 W , Ø 225 mm /
Машина за шлайфане на стени и тавани тип ''Giraffe'' Flex GE 5 + SH Kit / 500 W , Ø 225 mm /
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG19244
Артикулен номер: 409.375
Марка: Flex
Гаранция физ. лица: 2 години
Гаранция юрид. лица: 1 година
Характеристика:
Giraffe® Машина за шлайфане на стени и тавани
Електронен контрол: контролирана постоянна скорост, плавен старт, защита от претоварване и избор на скоростта с въртящо копче за настройка.
Много удобна, лека машина, гарантираща оптимално улеснена работа за оператора. Осигурява удобна и ергономична работна среда.Лесно водене: чрез оптимален баланс между мотора и шлайфащата главата.Надеждно предаване на движението и висока гъвкавост, благодарение на гъвкавия вал - установена "FLEX технология“ от десетилетия. Благодарение на този принцип на дизайна, тежестта на главата на жирафа е сведена до минимум. Това улеснява работата с машината. Шлайфащата глава, монтирана на кардананен принцип, осигурява висока степен на гъвкавост и оптимална настройка за шлифоване на стени и/или тавани. Ефективно прахоулавяне от между пръстена на четката и шлайфащия диск предпазва разпръсването на абразив и осигурява работна среда без прах.Възможност за свързване на FLEX индустриална прахосмукачка със машината.Лесно боравене благодарение на ергономичената форма на направляващата тръба от алуминий. По желание, може да бъде прикрепена допълнителна странична дръжка (аксесоар).
Защитен от прах и влага стартов бутон.Много гъвкав благодарение на допълнително 500 mm удължение (допълнителен аксесоар) за високи помещения, което се прикрепя, без никакви инструменти.Според асортимента на шкурката идеален за шлайфане на гипсови плоскости, твърди изолационни плочи, подготовка за боядисване, лакиране.Благодарение на опционната вложката GM 320 могат да бъдат обработени много големи площи и помещения с обем до 3.20 m височина.Иновативна, текстилната чанта за транспортиране, позволява на машината и аксесоарите да бъдат транспортирани без усилие. Машината Giraffe® е готова за употреба веднага, без да изисква предварително монтиране или сглобяване.
 
Технически параметри:
  • Входяща мощност 500 watt
  • Изходяща мощност 270 watt
  • Обороти на празен ход 1100-1650rpm
  • Абразивен диск 225 mm
  • Захват на диска велкро
  • Ъгъл на наклона на шлайфащата глава 100 ͦ
  • Дължина 1520 mm
  • Тегло 3.9 kg

Стандартна окомплектовка:
  • 1 велкро подложка supersoft
  • 1 клипс SH-FC 32
  • Антистатичен маркуч 32 mm x4 m с бърза връзка и четка за прахосмукачка с контрол на силата на засмукване на въздушния поток 1656
Продуктът е спрян от производство.
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт