0876 / 170 044
Всяка една машина

Комплект гребло, метла и дръжка GARDENA combisystem /комплект/ - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Комплект гребло, метла и дръжка GARDENA combisystem /комплект/
Комплект гребло, метла и дръжка GARDENA combisystem /комплект/
Комплект гребло, метла и дръжка GARDENA combisystem /комплект/
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG12092
Артикулен номер: 03081-20
Марка: Gardena
Характеристика:
Градинското гребло GARDENA combisystem е идеално пригодено за събиране на листа, окосена трева, остатъци след аериране и други градински отпадъци. Здравите зъбци, направени от висококачествена пластмаса, и работната ширина от 43 см, осигуряват лесна, практична и щадяща тревата работа. Градинското гребло е подходящо за всички дръжки combisystem. Препоръчителна дължина на дръжката: 130 см в зависимост от Вашата височина.

Метлата за улица combisystem е идеално пригодена за използване в градината и местата около къщата. Благодарение на работната ширина от 45 см и удароустойчивата глава, направена от висококачествена пластмаса, тази здрава метла има разнообразно приложение. Висококачествените, гладки влакна, направени от полипропилен, осигуряват ефикасна работа и оптимален резултат при почистване. Вграденият ръб за изстъргване в горната част на метлата осигурява премахването на утъпкана пръст или влажни листа без усилия. Метлата за улица е подходяща за всички дръжки combisystem. Препоръчителна дължина на дръжката: 130 или 150 см в зависимост от Вашата височина.

Дървените дръжки GARDENA FSC Pure combisystem осигуряват индивидуално удължаване на всички инструменти combisystem. Висококачествената, здрава ясенова дървесина, добита в Европа, намалява вибрациите и е сертифицирана от FSC (Съвет по стопанисване на горите). Това означава, че за производството им се използва само дървесина от добре управлявани и устойчиви гори - гарантирано. Ръкохватката е с дължина 130 см, стеснена е в средата, не се изплъзва и приляга добре в ръката. Анодираната алуминиева тръба в края на дръжката има пластмасово покритие и е гаранция за здравото закрепване и сигурния захват на инструмента. Винтът, който застопорява инструмента, е добре закачен така, че да не може да бъде изгубен.
Продуктът е спрян от производство.
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт