Всяка една машина

Доставка | OnlineMashini.bg - Всяка Една Машина

Над 33,901 машини в каталога!
Обади се сега
0876 / 170 044

Скъпи Клиенти, Onlinemashini.bg Ви уведомява, че няма да работим на 22-ри, 23-ти и 24-ти Септември 2017г. Поръчките направени онлайн в периода от 21.09.2017г. (след 14:00ч.) до 24.09.2017г. ще бъдат обработени в понеделник 25.09.2017г. Весел Празник!

Доставка

Безплатна Доставка

 Безплатна доставка за поръчки над 60лв. и до 20кг. до офис на Еконт Експрес за цялата страна! За всички останали- попитайте нашите сътрудници. 

 Всички поръчки за София над 60лв. ( без ограничение в килограмите) са с безплатна доставка и до адрес.

 Доставка на продукти от ONLINEMASHINI.BG се извършва на територията на цялата страна.

Поръчаните артикули се доставят на следващия работен ден ( ако поръчката е направена преди 14:00ч.) , а доставките до по- малките населени места се осъществяват до 2 работни дни.


- Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.


- При заявен  интерес към артикул от нашия сайт от определен клиент, той  не приема общи условия и съответно не осъществява договор от разстояние. Това се случва в момента , в който наш служител се свърже с него по телефона и своевременно го уведомява за цената за доставка на съответната стока. Тогава чак клиентът потвърждава своята покупка и сключва договор от разстояние с БГ МАШИНИ ООД.


- Своевременното уведомяване за цената на доставката се усъществява чрез електронния кабинет на куриерска фирма Еконт Експрес ООД, чиято функционалност позволява бързото изчисление на цената за доставка до стотинка по зададени параметри на различните хиляди стоки.


- Цените за доставка може да погледнете тук, като имате предвид, че Вие ползвате 30% Отстъпка от тях, при условие, че  продуктът не отговаря на посочени в точка 1.1 обстоятелства