0876 / 170 044
Всяка една машина

Храсторез Stihl HS 45 / 750 W , 45 cm / - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Храсторез Stihl HS 45 / 750 W , 45 cm /
Храсторез Stihl HS 45 / 750 W , 45 cm /
Храсторез Stihl HS 45 / 750 W , 45 cm /
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG21378
Артикулен номер: 42280112924
Марка: Stihl
Гаранция физ. лица: 2 години
Гаранция юрид. лица: 1 година
Характеристика:
Изключително лека ножица за жив плет за поддръжка на храсти в градината и двора. Много подходяща за подрязване или дооформяне на ниски живи плетове и декоративни храсти или такива с височина до гърдите на работещия. Специалната геометрия на ножа осигурява чисто и прецизно рязане. Режещите зъби се произвеждат с швейцарска прецизност
 
Едностранно заточен режещ нож: Двустранно режещият нож е заточен едностранно. Специалната геометрия на зъбите осигурява добра производителност на рязане. 
Двустранно режещ нож:  С ножиците за жив плет STIHL с двустранно режещ нож постигате отлични резултати както при хоризонтално, така и при вертикално рязане. Благодарение на двете режещи страни на ножа оптимално оформяте живия плет по краища и ъгли.
STIHL ElastoStart: Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватката ElastoStart значително намалява усилието при запалване. Това спомага за лесно стартиране. 
Антивибрационна система STIHL: Гумени тампони, респ. стоманени пружини свеждат до минимум вибрациите, предавани към ръкохватките, което осигурява работа с минимално усилие. На снимката е показан модел HS 81.
Дълготрайна филтрираща система: Осигурява дълги интервали между почистванията на филтъра и надеждна защита на задвижващия механизъм.
Електронен запалителен модул: Изцяло капсулованият електронен запалителен модул гарантира лесно стартиране и безпроблемна работа на двигателя. Това води до по-добро изгаряне на бензина и по-ниски стойности на вредните емисии.
Ръчна горивоподкачваща помпа: С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора. По този начин, след дълъг период, в който машината не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже, необходими за запалване на двигателя.
Ухо за закачане:Благодарение на вграденото в корпуса ухо за закачане на стена си спестявате място при съхраняване на машината.
 
Технически параметри:
 
  • Работен обем см³ 27,2
  • Мощност kW/к.с. 0,75/1
  • Тегло кг 1) 4,7
  • Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 97
  • Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 107
  • Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 10/9
  • Обща дължина cм 95
  • Брой ходове 1/min 3 800
  • Дължина на рязане см 45
  • Разстояние между зъбите мм 30
Продуктът е спрян от производство.
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт