0876 / 170 044
Всяка една машина

Автономно стартиращо устройство Gys STARTPACK PRO 12.24 / 12 и 24 V / - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Автономно стартиращо устройство Gys STARTPACK PRO 12.24 / 12 и 24 V /
Автономно стартиращо устройство Gys STARTPACK PRO 12.24 / 12 и 24 V /
Автономно стартиращо устройство Gys STARTPACK PRO 12.24 / 12 и 24 V /
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG18410
Артикулен номер: 026346
Марка: GYS
Гаранция физ. лица: 2 години
Гаранция юрид. лица: 1 година
Характеристика:
Този автономен стартер е предназначен за стартиране на превозни средства, снабдени с оловни акумулатори 12 V или 24 V (с течен електролит или гел) – от малки автомобили до по-големи камиони. GYSPACK съдържа 2 акумулаторни батерии 12V с висока производителност. За правилната употреба на апарата и за по-дългия живот на неговите вградени акумулатори, след всяко използване задължително трябва да включите GYSPACK към електрическата мрежа и да изключите акумулатора (да поставите превключвателя на позиция OFF).
Използване GYSPACK PRO като стартер
Изключете щепсела от електрическата мрежа. Изключете превключвателя за напрежение и изключете акумулатора (поставете го на позиция OFF). Свържете червената щипка към клема „+”, а черната – към клема „ - ” на акумулатора. Бележка: В случай на размяна на полюсите, Gyspack Pro ще издаде звуков сигнал и ще светне червен предупредителен индикатор. Свържете превключвателя за напрежение в зависимост от акумулатора на превозното средство, което ще стартирате – 12V или 24 V. Включете акумулатора (поставете го на позиция ON). Завъртете ключа на превозното следство, за да активирате функцията „Стартиране”. Бележка: Ако превозното средство не стартира, изчакайте 3 минути преди да опитате отново. Ако двигателят не заработи след третия опит, вероятно проблемът не е в акумулатора, а има друга причина: алтенатор, свещи .. След като автомобилът е стартиран, изключете акумулатора (поставете на позиция OFF) . След стартиране или при голямо потребление на акумулаторните батерии, ще започне да свети червен индикатор, който предупреждава, че вградените акумулатори трябва да се презаредят. Изключете превключвателя за напрежение от гнездото за 12 V или 24 V. Изключете от превозното средство първо черната, а след това и червената щипка. Свържете GYSPACK към контакт 230V 50/60Hz, за да презаредите акумулаторите.
Използване на GYSPACK PRO като зарядно устройство (презареждане на вградените акумулатори)
За да използвате напълно възможностите на своя уред GYSPACK Pro, и за да подсигурите максимална изходна мощност, препоръчваме да го зареждате след всяко използване и да го оставите в режим зареждане до следваща употреба. GYSPACK Pro е снабден с висококачествено автоматично зарядно устройство, което ще зареди двата акумулатора в уреда до степен 100% без да е необходимо да го наблюдавате и ще поддържа максимална зареденост, тъй като работи с модерен цикъл на зареждане (Floating System – буферна система). Изключете превключвателя за напрежение, за да предотвратите евентуална грешка след презареждане. След като вече е стартирано превозното средство, изключете акумулатора (поставете го на позиция OFF). Свържете GYSPACK към контакт 230V 50/60Hz. GYSPACK Pro дава информация за степента на зареждане: Оранжева светлина: зареждане – напрежението се покачва Примигваща оранжева светлина: регулиране на напрежението (2 ч. до 16 ч. ако бакумулаторите са сулфатизирани или сериозно разредени) Зелена светлина: акумулаторът е зареден. След като уредът е зареден, можете да го оставите включен към електрическата мрежа.
Вградени акумулатори: съвети и поддръжка
Тези акумулатори с висока производителност изискват определени грижи. Като спазвате инструкциите по-долу, ще удължите максимално времето на ефективното им използване: 1. Заредете GYSPACK първоначално след като го закупите, а в последствие – след всяко използване. 2. Не използвайте външно зарядно устройство. Използвайте единствено това, което е вградено в GYSPACK. 3. По време на зареждане изключвайте акумулатора (поставете го на позиция OFF) и разединявайте превключвателя на напрежение, за да предотвратите възможна грешка след презареждане. 4. Никога не правете късо съединение между щепките, когато акумулаторът е включен. 5. Никога не свързвайте червената щипка към „ - ” на акумулатора на превозното средство, а черната – към заземяването на двигателя. Това би довело до късо съединение. 6. Правете пауза от 3 минути между опитите за стартиране. Това позволява на напрежението в акумулаторите да се покачи отново, а на вградените елементи – да се охладят. Ако не изчаквате и/или ако опитът за стартиране продължи твърде дълго, рискувате да изгубите мощност и намалявате шансовете за успешно стартиране при следващи опити.
 
Технически параметри:
 
  • Автономно стартиращо устройство Gys за акумулатори 12 и 24 V
  • предназначен за оловни акумулатори с течен електролит и гел
  • стартов ток на 12 V - 1 300 А (пик 6 200 А)
  • стартов ток на 24 V - 1 200 А (пик 3 100 А)
  • вграден акумулатор с висока производителност
  • предназначен за стартиране на леки автомобили и камиони
  • предпазител 20 А
  • тегло без количка 45 кг
  • размери без количка 12 x 64 x 97 см
До 15-20 работни дни срок на доставка Безплатна доставка
3,25900 лв.
с вкл. ДДС
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт